Kaszkadőrt temetett maga alá a traktor

Csak segíteni akart egy bajba jutott, sárban elakadt sírkövesen János, de jólelkűségével a saját halálos ítéletét írta alá. A lovasoktató férfira saját traktorja dőlt a temető mocsarában.

2019. május 24. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Drogtól beállva ölte meg húgát János A drogért remegő, húgától pénzt követelő férfi puszta kézzel verte agyon a 18 éves Veronikát, akinek az volt a bűne, hogy ki akarta rángatni testvérét a kábítószer mocsarából.

Az összes ellenzéki párt beállt egy jelölt mögé Esztergomban Cserép János vállalkozó és civil aktivista jelöltségét támogatják ősszel.
Orbán válasza alapján nem úgy tűnik, hogy Lázár János átveszi Kásler helyét Az ATV munkatársa kapta el pár kérdésre a miniszterelnököt a parlamenti folyosón. MTA-s kérdésre is válaszolt.
Így rótták le kegyeletüket a hajdani elítéltek Nagy Imre és társainak 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójába, hiszen Kádár János egykori halálra ítélt ellenfele hivatalosan is bűnbocsánatot nyert.
Koncz Zsuzsa: Kovács Kati telefont tört Bródy hátán Különös incidenst idézett fel Koncz Zsuzsa: a lakásán veszett össze Bródy János és Kovács Kati. A hajdani szerelmespár emlékei homályosak az esetről.
Nem tartotta tiszteletben az angol alkotmányosság alapját Földnélküli János 804 éve, 1215. június 15-én adta ki I. (Földnélküli) János angol király a Magna Charta néven ismert oklevelet, amely biztosította az angol egyházi és világi főurak jogait és kiváltságait, s amelyet az...

Întâlnirea jurnaliştilor maghiari din Bazinul Carpatic- Potápi: scopul este crearea unui spaţiu mediatic maghiar unitar Visegrád, joi, 13 iunie 2019 (MTI) - Secretarul de stat responsabil de politicile naţionale, Árpád János Potápi, a subliniat importanţa alcătuirii unui spaţiu mediatic maghiar unitar în Bazinul Carpat...
Kásler helyét veheti át a visszatérő Lázár? Politikusi öngyilkosság vagy ügyes taktikai húzás lenne, ha Lázár János visszatérne a politika első vonalába? A kérdés annak nyomán merül fel, hogy több forrás szerint a volt kancelláriaminiszter leh...
Áder János felesége kastélylátogatásra vitte a diplomaták házastársait Herczegh Anita, az államfő felesége egész napos kiránduláson látta vendégül a Magyarországra akkreditált misszióvezetők feleségeit, férjeit.
Áder János: az embernek a saját természetével kell megküzdenie Eddig az ember a természettel küzdött, most saját természetével kell megküzdenie - idézte Áder János köztársasági elnök Gábor Dénes Nobel-díjas magyar fizikus hatvan évvel ezelőtti gondolatait csütört...
Román lap: olcsó propaganda az elszakított magyar területekről készült térkép A Romania Journal angol nyelvű cikkében azt fájlalja, hogy Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár június 4-én megosztott egy olyan térképet, amelyen a trianoni diktátum következtében...
Lépcsőn kell vinni a betegeket a Szent János Kórház urológiáján A Szent János Kórházban is dübörög az egészségügy: nem működik a lift, a betegeket lépcsőn cipelik fel a mentősök.