Az Oscar-díj is segített Hais Dorottyának, hogy a műugrás bajnoka legyen

Három magyar korosztályos bajnoki címet is szerzett Hais Dorottya a visegrádi országok első ízben megrendezett ifjúsági versenyén.

2019. május 25. 10:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Hatalmas kis hazugságok sztárja bevallotta - Meryl Streep örökre megváltoztatta az életét Az Oscar-díjas színésznő a Hatalmas kis hazugságok című sorozat második évadában tűnik fel.

Tízéves lány hódította meg a sziklacsúcsot, ami az Oscar-díjas filmben vált híressé Selah Schneiter a legfiatalabb mászó, aki megmászta a kaliforniai El Capitant.
Négy magyar film is szerepel a dán nemzetközi rövidfilmfesztiválon Az OFF győztesei bejutnak az Oscar-mezőnybe.
A vörös teknős és a Pappa Pia rendezője is Kecskemétre jön Az Oscar-díjas Michaël Dudok de Wit és Csupó Gábor ellátogat a KAFF-ra, ahol Jankovics Marcell az egymilliárdos Toldi rajzfilmről beszél.

Halle Berry berúgott az Oscar-díja átvétele után Mondjuk, talán meg lehet érteni.
Júliustól forog Woody Allen új filmje A romantikus vígjáték címe egyelőre nem ismert, de azt már tudni, hogy a főszerepet az Oscar-díjas Christoph Waltz kapta meg.
Felismeri a baseballsapkás öregúrban a '80-as évek egyik legnagyobb mozisztárját? Az illető annak idején kétszer is vezette az Oscar-gálát, de az utóbbi időben ritkábban látjuk. Klikkelje végig, az utolsó képnél ott a megfejtés!
Filmes Oscar-díj, és sport aranyérmek ugyanattól a magyar lánytól Egy bájos szeplős arc, amit az egész világ ismer, és kiemelkedő sportteljesítmény, amit még kevesen. Érdemes összekapcsolnunk, ugyanis a szereplő ugyanaz: Hais Dorottya. Megérdemli a fi...