Bemutatkozott a PC-s Xbox Game Pass

A Microsoft előfizetéses szolgáltatása, az Xbox Game Pass hamarosan megkaphatja a saját változatát PC-n is, mégpedig több mint 100 játékos nyitókínálattal. A redmondiak emellett kezet nyújtanak a Steam felé is.

2019. május 30. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Xbox Game Pass - már listát is készíthetünk a kiszemelt játékokról Kijelölhetjük azokat a játékokat, amiket például hely hiányában csak később akarunk majd kipróbálni.

Szinte minden AMD termékhez jár a három hónapos PC-s Xbox Game Pass A Microsofttal közösen futtatott promóció kvázi ingyenes beugrót kínál a redmondi óriáscég új szolgáltatásába.
Felsorakoznak az Xbox Game Pass júliusi játékai Nyolc játék költözik a következő két hétben az Xbox Game Pass-szolgáltatások katalógusába: a felük a PC-sek és az xboxosok számára egyaránt elérhető, míg három számítógép-, egy pedig konzol-exkluzív.
Xbox Game Pass [2019] - Közel tucatnyi indie játék csatlakozik a szolgáltatáshoz A 11 játék mindegyike elérhető lesz PC-n, Xbox One-on viszont csak 6 programot kapnak meg az előfizetők.
Xbox Game Pass - 11 indie játékkal bővül hamarosan A PC-sek mindet megkapják, az Xbox One-osok közel a felét.
Xbox Game Pass - A június végi újoncok Az előfizetők három játékot kapnak Xbox One-ra, kettőt pedig PC-re.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultima...
Lecsapott a GDPR: kitiltották az Office 365-öt több német iskolából A Microsoft 2018 augusztusában bezárta a németországi adatközpontját, a hesseni adatvédelmi biztos szerint így már nincsenek biztonságban a gyerekek személyes adatai.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.
Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Steam Labs - új funkciókkal kísérletezik a Valve Megnyílt a Steam Labs, a Valve tesztlaborja, ahol a nagyközönség is kipróbálhatja a népszerű PC-s piactér legújabb, kísérleti fázisban lévő funkcióit. Máris belenézhetünk három ilyen újdonságba.
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.