Hárman erőszakolták meg a háromszéki nőt

A Kovászna megyei rendőrség őrizetbe vette a három férfit.

2019. május 31. 11:56

A cikk folytatása...Friss hírek
Ismét jön a hőhullám! A jövő héten ismét hőhullám érheti el Nyugat-Európát - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat pénteken Facebook-oldalán.
Miként kell élni, hogy elérd a 100 éves kort?
Itt a The Witcher sorozat első előzetese Eddig főképp csak beszéltünk róla, képeket láttunk, találgattunk, de most végre átélhetjük a Netflix égisze alatt készülő The Witcher sorozat hangulatát, ha csak egy rövid ideig is.
Haját tépte, szidalmazta és megharapta Egy 49 éves helyi lakossal szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát fejezték be a napokban a bonyhádi rendőrök
Tonfával támadt a sértettekre az elkövető A Tatai Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat egy tatai férfival szemben, aki tonfával bántalmazta a sértettet, majd a közéjük álló feleségét is megütötte
Thurman vs. Pacquiao mérlegelés A hét és a hétvége legfontosabb mérkőzésére szombaton éjszaka Las Vegasban kerül sor, ahol a WBA váltósúlyú világelső Keith Thurman és a reguláris bajnok Manny Pacquiao feszül majd egymásnak.

Kovásznai lovas nyerte a rendőri beavatkozástól beárnyékolt Székely Vágtát Bár indulás előtt leesett lováról, visszapattanva rajt-cél győzelmet aratott a Székely Vágtán a Kovászna város színeiben versenyző Fazakas János Alpár

Top hírek:
KSH: Ötszázalékos a szakemberhiány az egészségügyben A szakdolgozói kamara szerint háromszor ennyien hiányoznak az ágazatból.
Járműhiba miatt nem járt a 4-es 6-os villamos Helyette pótlóbuszok közlekednek.
Földjükért tüntetőkbe hajtott egy férfi Brazíliában Egy embert megölt a Földnélküli Munkások Mozgalma tüntetői közül.
Egy svájci 33 liter bort iszik évente - parádé az arénában A Borászok Fesztiválját 20 évente tartják.
Kiderült mi okozta az argentin tengeralattjáró tragédiáját Költségvetési megszorítás és parancsnoki alkalmatlanság volt az ok.
Visszatért a Föld légkörébe, majd megsemmisült Kína űrlaboratóriuma Véget ért a Tienkung-2 nevű kínai űrállomás életciklusa, amely mostanra lepottyant az égből. Vészhelyzet nem állt fenn, a szerkezet darabjai a Csendes-óceánban landoltak.