Így ünnepelte 56. születésnapját Orbán Viktor

A kormányfő hivatalos Facebook-oldalán köszönte meg a köszöntéseket.

2019. május 31. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor sajtóellenes szövegével szemben csak a professzionalizmus segít Az újságíró maradjon a kaptafánál, még ha a hatalom tűzvonalába is kerül mondja a legrégebbi szakmai szervezet, a Nemzetközi Sajtóintézet elnöke, Markus Spillmann.

Amikor Orbán Viktor a mianmari miniszterelnökkel, Aung Szan Szú Kjival beszéli meg a muszlim bevándorlás problémáját, az felvet bizonyos ízlésbeli kérdéseket Többek között azért, mert Aung Szan vezetése alatt félmillió muszlimot kergettek el Mianmarból, a hadsereg beavatkozásában pedig több ezer rohingya lelte halálát.
A kormány Orbán Viktor hősi szobrának felépítésére használja a rendszerváltás 30. évfordulóját Propagandavideó hívja ünnepelni az embereket a Hősök terére, és a dicsfényben megjelenik végre a rendszerváltás egyszemélyes hőse. Igen Ő. Aki elküldte haza az oroszokat. Kár, hogy az oroszok akkor má...
Nem minden kormánytag fogadta meg Varga tanácsát a Magyarországon nyaralásról Orbán Viktor Horvátországban nyaralt, a Rogán családról is készült már videó a spanyol tengerparton, pedig Varga Mihály azt mondta, nem baj, ha valaki itthon tölti a szabadságát.
A mianmari kormányfővel tárgyalt Orbán Viktor Délkelet-Ázsia valamint Európa számára az illegális migráció jelenti az egyik legnagyobb kihívást.
Együttműködési megállapodást kötött a PIM a külhoni magyar irodalmi műhelyekkel A tanácskozáson részt vett Orbán Viktor miniszterelnök is.

Olyat lép a Momentum, amivel közelebb kerül Orbán rendszerének bomlása Budapesten Orbán Viktor rendszerének legnagyobb kihívása következhet, mert a Momentum az előválasztási részvétellel alacsony kockázattal sok hasznot hajt magának, miközben az összellenzéki esélyeket is erősíti.
Nem Orbán Viktor születésnapja miatt volt tűzijáték pénteken a Várban, de ettől még épp eléggé feldühített
És ha a Fidesz különutas platformot alapítva maradna együtt Weberékkel? Nem valósult meg Orbán Viktor víziója az euroszkeptikus jobboldali többségről, csak karcolások érték a szociáldemokratákat és az Európai Néppártot, hazai fronton viszont megsemmisült az LMP többek k...
Kovács Zoltán: Nem támogatjuk Webert A nemzetközi kapcsolatokért felelős államtitkár megerősítette, amit Orbán Viktor mondott a néppárti politikusról.
Felcsúton is erősödik az ellenzék Orbán Viktor szülőfaluja, Felcsút sem lógott ki a sorból a vasárnapi EP-választáson. A részvétel megugrott a településen, a kormányzópártok támogatottsága mégis csökkent.
Orbán Viktor: Magyarország bizonyította, hogy európai nemzet Az emberek három dologgal bízták meg a Fidesz-KDNP-t.