Lacking economic purpose, Hungary's embrace of China's Belt and Road central to Orbán's foreign policy manoeuvres

What foreign policy reasons drove Hungary to cooperate with China building a costly and pointless railway between Budapest and Belgrade?

2019. június 3. 14:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kedves kormány Takaró Mihály úgy ugrott most elő Orbán varázsdobozából, mint annak idején Grespik László. A magyarságkultuszba belegyönyördött derék főispán húsz éve kifejezetten azt a cél szolgálta, hogy a budapest...

Fidesz-KDNP: Sorosék ismét lobbiznak A bevándorláspártiak szembemennek a magyar emberek akaratával. Ezt mondta a KDNP-s Nacsa Lőrinc arra reagálva, hogy 200 Soros-szervezet szólította fel az Európai Néppártot, hogy ne Hidvéghi Balázst je...
21 képviselő egyszer sem szólalt fel a parlamentben Van, aki azt mondja, hogy értelmetlennek tartja a parlamenti vitát. Orbán Viktor 27 alkalommal kért szót.
Megint Orbán Viktor nevet a végén? Mégis megtűrnék a Néppártban a Fideszt Német sajtóinformációk szerint a felszín alatt enyhül a feszültség az Európai Néppárt és a Fidesz között, a közelmúltban mindkét fél gesztusokat tett a másik irányába. A magyar kormánypártot vizsgáló ...
Hetedik szezonjához közelít az F1 Hungary Liga Hazai Forma 1-fanatikus játékosok szervezik az F1 Hungary Ligát, amely egy kidolgozott szabályrendszerrel, igényes közvetítéssel megtámogatott F1 2019-bajnokság. Jövő héten indul a hetedik szezon.
Ennyi mindent még nem tudott meg Orbán Viktorról egy nap alatt Mit reggelizik, kivel ebédel, hogyan hárítja el a HVG kérdéseit a miniszterelnök nagyot ment ma a közösségi médiában.

Tízezrek hagyták el otthonukat az árvizek miatt Kínában Az elmúlt napok súlyos esőzései következtében kialakult árvizek miatt mintegy 77 ezer ember kényszerült elhagyni otthonát Dél-Kínában - jelentette a China Daily kínai pártlap csütörtökön a katasztrófa...
Véleménycikkben állt ki Orbán Viktor mellett Ulrich Bettermann üzletember Büszke arra, hogy Orbán Viktort a barátai közé sorolhatja.
Orbán embereit és Orbán szövetségesének embereit is leszavazzák az európai liberálisok A 7-es cikkely szerinti eljárásra hivatkoznak, a Momentum is nemmel szavaz.
Orbán Viktor: Európában egyre inkább a regionális együttműködésre kell figyelni - a nap hírei A Fidesz-KDNP EP-delegációjának vezetője arra számít, hogy fontos területet irányíthat majd Trócsányi László uniós biztos-jelölt. A regionális együttműködés fontosságát hangsúlyozta a magyar kormányfő...
Békés tüntetőket hurcoltak el rendőrök Orbán baráti diktatúrájában (videó) A tiltakozókat bábuként gyűrték a rabszállító kocsikba: már azzal is törvénysértést követtek el, hogy az utcára mentek. (Külföld)
Orbán Balázs: Aki a hazát szolgálja, minden támogatást megérdemel Orbán Balázs szerint a most végző hallgatók olyan diplomát szereztek, ami a Kárpát-medencén túli világ megismerésére is képesít.