Már nem Angela Merkel pártja a legnépszerűbb Németországban

Nyugat-Európában egyre kiemeltebb téma a klímaváltozás és a környezetvédelem témaköre, amit egy jelentős német politikai fordulat is mutat: Angela Merkel CDU/CSU blokkjának népszerűségét lehagyta a...

2019. június 4. 7:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rejtélyes rohamok: miért remeg a német kancellár? Angela Merkel az elmúlt három hétben háromszor remegett látványosan nyilvános szereplései során. Német kormányzati források szerint a történtek mögött pszichológiai okok állhatnak. A kancellár kitérő ...

Folytatódik az ítéletidő Európában  Folyókká változtak az utcák Németországban, mert az óriási jégeső után az elolvadt jég akkora erővel zúdult le, hogy autókat sodort magával. Olaszországban dió nagyságú jég esett, az emberek nem...
Mindenki a remegő Muttiért aggódik Németországban Angela Merkel német kancellár egy hónapon belül háromszor is egész testében remegett. Kimerült lehet, mégsem hajlandó lassítani. (Külföld)
Így nőtt az infláció Németországban Júniusban az előzetes adatokkal megegyező mértékben nőtt a németországi infláció a német szövetségi statisztikai hivatal, a Destatis csütörtökön közzétett végleges adatai szerint.
Angela Merkel ismét a remegéséről beszélt A német kancellár Antti Rinne finn kormányfőt fogadta Berlinben, és a hivatalos rendezvényen ismét remegni kezdett.
Hová tűnt több száz millió euró adomány Németországban? Éves szinten akár félmilliárd euróra (majdnem 163 milliárd forint) is rúghat az az összeg, amely a Németországban gyűjtött adományokból gyanús csatornákon át szivárog el, és nem arra használják fel, a...

A szociáldemokraták kilépése sem hozna előrehozott választást Németországban Ha a szociáldemokraták a ciklus vége előtt úgy döntenek, hogy kilépnek a kormányból, akkor a konzervatív uniópártoknak egyedül kell folytatniuk a kormányzást - jelentette ki a Bild című lapban megjele...
Pártokon átívelő klímakonszenzust akarnak Németországban A kormánykoalícióban lévő CDU pártelnöke tárgyalna az ellenzékkel.
Németországban csak öt év jár azért, ha az Iszlám Állam tagja voltál Öt évet kapott a gyermekeit az Iszlám Államért magukra hagyó német nő.
A szélsőjobboldali terrortól félnek Németországban, nem a "migránsoktól" A felmérésből az is kiderült, hogy a Zöldek már népszerűbbek a keresztény-konzervatív kormánypártoknál. (Külföld)
A fejlett országok termelik a legtöbb hulladékot Az Egyesült Államokban sokkal kevesebb szemetet hasznosítanak újra, mint Németországban.
Magic: The Gathering Arena - hírességek csapnak össze a következő nagy tornán Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság influencerei profi Magic játékosoktól tanulhatnak, majd egymással kell megmérkőzniük.