A Galaxy J7 Pro is Android Pie-ra vált

A 2017-es Samsung modell Oroszországban kapta meg először a frissítőcsomagot.

2019. június 4. 10:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így frissülnek a Nokia mobilok A HMD Global, a Nokia telefonok otthona bejelentette, hogy júliusban régiós hullámokban megkezdi a Nokia 1 Android Pie frissítését.

Ezeket a Huawei mobilokat frissítik júliusban Az Android Pie alapjaira épülő EMUI 9.1 operációs rendszer érkezik.
A román rezsicsökkentés legnagyobb nyertese Oroszország lett A vesztesek között lehet viszont Magyarország is. Hiába van sok gáz Románia alatt, leálltak a bányászati beruházások az új szabályok miatt. Az amerikai Exxon már azt is fontolgatja, hogy eladja a Feke...
Sosem találtak még ilyen óriási gyémántot Európában: fotón a gigantikus kő Európa legnagyobb gyémántját találták meg Oroszországban. Az elmúlt pár nap különösen termékeny volt a lelőhelyen.
Visszafogadta Oroszország a dzsihadista terroristák gyerekeit Az iraki hatóságok eddig dzsihadisták 473 gyerekét toloncolták ki az országból.
Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 képek Hivatalosnak tűnő termékfotókon tűnt fel a Samsung augusztusban érkező mobilja, az érintőceruzás Note10.

Ezt tudja majd a Samsung Galaxy Tab S6 Előkerültek a specifikációk: úgy néz ki, hogy dupla kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is hoz a következő Samsung csúcstablet.
Új ipari kapcsolatok jöhetnek létre Oroszországgal Újabb ipari kapcsolatok jöhetnek létre Oroszországgal, amelyek elősegíthetik, hogy Magyarország és Oroszország közös infrastruktúra-beruházásokat hozzon létre az egészségipar és a gépgyártás területén...
Kérdéses az egyik legjobb Samsung telefon jövője A Note széria egyik legvonzóbb előnye egyben visszahúzó erő is.
Az Európai Unió fenntartja az Oroszország elleni szankciókat A szankciók politikája az utolsó civilizált eszköz a béke elérése érdekében mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök.
EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
NATO-főtitkár: az idő lassan elfogy A nukleáris eszközök felszámolásáról szóló szerződést egyoldalúan Oroszország fenyegeti jelentette ki a NATO főtitkára Brüsszelben, a NATO-Oroszország Tanács ülése után. Jens Stoltenberg elmondta, ho...