Felforgathatja a mobilvilágot az AMDSamsung-partnerség

Összeállt a Samsung az AMD-vel, és a partnerségük eredményeként óriásit változhat az okostelefonok grafikai képessége.

2019. június 7. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Samsung eddigi leggyorsabb mobilja lehet a Galaxy Note 10 Még a Galaxy S10-eket is túlszárnyalhatja az új chipnek köszönhetően.

Kiderült, milyen erős lesz a Samsung Galaxy Note10 Újabb benchmark adatok kerültek fel a netre, amikből ezúttal a Samsung Galaxy Note10 ereje olvasható ki.
Ennyibe kerülnek majd a Samsung Galaxy Note 10 modellek Sajnos nem fordítja meg az elmúlt évek trendjeit az új széria, amelynek legolcsóbb tagja 999 euróért lesz majd vihető.
Ha ez igaz, elég szép telefon lesz a Note10 képek Hivatalosnak tűnő termékfotókon tűnt fel a Samsung augusztusban érkező mobilja, az érintőceruzás Note10.
Ezt tudja majd a Samsung Galaxy Tab S6 Előkerültek a specifikációk: úgy néz ki, hogy dupla kamerát és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót is hoz a következő Samsung csúcstablet.
Itt az első fotó a megjavított Samsung Galaxy Foldról Valaki Új-Delhiben, az egyik metrókocsiban szúrta ki, hogy egy teszter a Galaxy Foldot tartja a kezében.

Ikerkamera és ujjlenyomatolvasó lehet az új Samsung tabletekben A hamarosan piacra kerülő Galaxy Tab S6 az Apple iPad Pro tabletjét szeretné háttérbe szorítani.
Kérdéses az egyik legjobb Samsung telefon jövője A Note széria egyik legvonzóbb előnye egyben visszahúzó erő is.
Sokat sejtető videót tett közzé a Samsung a Galaxy Note10-ről Twitterre posztolt videót a Samsung az augusztusban érkező Galaxy Note10-ről, aminek már (viszonyítva) a méretét is látni.
Az Apple Watch legirigyeltebb funkcióit kaphatja meg a Samsung okosórája Új, az egészséggel kapcsolatos funkciókkal is felruházhatja a Samsung hamarosan megjelenő Galaxy Watch Active 2 okosóráját. Olyanokkal, amelyek eddig csak az Apple okosóráját jellemezték.
EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
Újabb borús negyedév a Samsungtól Újabb rendkívül gyenge negyedévről számolt be a Samsung.