Nagy a torlódás az M7-esen a Balaton felé

Felborult egy autó Polgárdinál, a forgalom már újraindult, de tíz kilométeres sor alakult ki.

2019. június 8. 9:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ősztől működik a norvég pilótaképző központ Sármelléken A szükséges négyszemélyes kisgépeket már megrendelték Ausztriában, ősztől pedig megkezdődik a norvég beruházással megvalósuló pilótaképzés Sármelléken, a Hévíz-Balaton Airporton - közölte a hévízi...

Balatoni polgármesterek: Aki nem él ezzel a lehetőséggel, azt lehülyézik Öt Balaton-parti település strandjai vannak végigtúrva, árkok, sóderhegyek, munkagépek, miközben mindjárt július. A nyaralók nem értik az időzítést, a polgármesterek pedig azt mondják, most volt pályá...
Hibrid motorvonatokat venne a Balaton északi partjára a MÁV-Start A mozdonycserét spórolnák meg. További 21 emeletes vonatot is szeretnének.
Elkezdődött a levendulaszüret a Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban A nemzeti park látogatói ezen a héten vagy még a jövő héten is kedvükre szedhetik.
Te is mész idén Balaton Soundra? Ezt az applikációt mindenképpen töltsd le Safety First!..
Szeméttel tömték be a védett madarak fészkeit Zala megyében A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósága feljelentést tett.

Nem hitted volna: dugó van a 7-esen A főváros nagy tragédiája, hogy a Velencei-tó meg a Balaton is ugyanabban az irányban van.
Nem fogcsikorgatás, hanem jó hangulat. A 37. Balaton-átúszás Felkészülni azért kell.
Visszaállítják a büfékocsikat a balatoni vonatokon, 1290 forint lesz a MÁV-burger Kísérleti jelleggel újra bevezetik az étkező-szolgáltatást a Balaton Expresszen.
Több ezer résztvevőt várnak a 37. Balaton-átúszásra Élsportolók és hobbisportolók is rajthoz állhatnak.
Több mint százötven településen folytatódik a szúnyogirtás Pótolják a Balaton néhány településén elmaradt légi permetezést.
Vasvári Vivien kitette a Balaton közepére, amit ki kellett tenni a Balaton közepére Egy kép többet mond ezer szónál: