Kálmán Olga: Budapest ellenzéki lesz

A DK jelöltje szerint a közgyűlés is ellenzéki lesz, a Momentum jelöltje pedig a fideszesekre is számít.

2019. június 8. 9:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bezavar a politika Ez a címe Kálmán Olga új beszélgetőkönyvének, amelyben megismerhetjük Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestert. (Kultúra)

A DK webshopjában bukkant fel Kálmán Olga könyve
Századvég: Az ellenzéki előválasztáson Kálmán Olga volt a legkedveltebb jelölt Magát tartja a legnépszerűbb jelöltnek Karácsony Gergely.
Kálmán Olga egyáltalán nem szokott hisztizni Cáfolja Kálmán Olga, hogy veresége miatt nem volt ott az előválasztási eredményhirdetésen Továbbra is cáfolja a Demokratikus Koalíció és maga az érintett is, hogy a veresége miatt nem ment...
Cáfolja Kálmán Olga, hogy veresége miatt nem volt ott az előválasztási eredményhirdetésen Azt még nem közölte, mi volt a valódi ok.
Nem falta be „Befalom az egész világot!”, mosolygott szelíden, liberálisan Kálmán Olga egy hete az egyik képeslap címoldalán, de a fenyegető mutatványt részlegesen sem tudta valóra váltani.

Kálmán Olga a hivatalosnál lazább ruházatban volt, ezért nem ment el az eredményváróra Karácsony Gergely lesz az ellenzék főpolgármester-jelöltje. Kálmán Olga nem jött el a civilek által szervezett eredményváróra, a DK elmondta, miért.
Szégyelli a baloldali értelmiség Kálmán Olgát A hazai balliberális elit is egyre idegesebb attól, hogy Kálmán Olga személyében a legalkalmatlanabb jelölt nyerheti meg az ellenzéki roncsderbit
Kálmán Olga: Folytatni kell a panelprogramot A DK főpolgármester-jelöltje Budapesten tartott sajtótájékoztatót.
Harmadszorra vitáztak az előválasztás jelöltjei Kerpel-Fronius Gábor és Kálmán Olga is belejött végre a műfajba, Karácsony már nem tudott politikusi tapasztalatával kiemelkedni.
Kálmán Olga: havonta tíz buszt kell elektromosra cserélni Budapesten Kálmán Olga főpolgármester-jelölt megismételte korábbi vállalását, hogy megválasztása esetén Budapesten havonta tíz hagyományos buszt cserélnek le elektromos járművekre
Judith Sargentinihez hasonlította Kálmán Olgát Dobrev Klára Judith Sargentini-vel közös fotóval kampányol Kálmán Olga mellett.