Hajtűkanyar a PSG számkivetett sztárjának ügyében

Nagyot fordult egy év alatt a világ.

2019. június 8. 10:24

A cikk folytatása...Friss hírek
Válogatottat igazolt a Paks Center poszton erősítésre volt szükségük.
Az Ajax kapitánya visszautasította a Barcát Szűkül az aláírásáért versenyt futók mezőnye.
Magabiztos spanyol diadal Nem volt ellenszer a játékukra.
Kazuto Ioka történelmi tettre készül Szerdán kerül sor Japánban a helyi Kazuto Ioka (23-2, 13KO) és a thai Aston Palicte (25-2-1, 21KO) közötti összecsapásra. A mérkőzés tétje a WBO nagylégsúlyú világbajnoki címe lesz, így ha a
Működött a videobíró, de nem segített a magyaroknak Pedig javíthatta volna a helyzetet.
Törékeny nő a száguldó hajón. A férfiak fele nem merné bevállalni. Magyar anyuka a világ egyik leggyorsabb magyar vitorlásán. Gondolatébresztő írás egyenesen Capri szigetéről és a száguldó Wild Joe vitorlás fedélzetéről.

Top hírek:
Végzetes hátrányba kerülhettek Hangáék Minimális esélyük maradt a végső sikerre.
Ennyivel nyit a Real Madrid Pogba ügyben Ennyivel nyit a Real Madrid Pogba ügyben hir átigazolás Real Madrid spanyol Manchester United Paul Pogba angol panucci k, 06/18/2019 - 14:21 A Real Madrid alacsonyabb árral próbálkozik, mint amit a Manchester United szeretne     A Sun értesülései szerint a Real Madrid 90 millió fontos ajánlattal próbálja puhítani a Manchester United vezetőségét.
Neymar visszatérhet a Barcelonához, őket ajánlhatják fel cserében a PSG-nek Neymar visszatérhet a Barcelonához, őket ajánlhatják fel cserében a PSG-nek hir átigazolás Barcelona spanyol francia PSG Neymar panucci k, 06/18/2019 - 14:16 Neymarnak mégis van visszaút a Barcelonához?     A PSG elnökének nyilatkozatából kiderült, senki sem érinthetetlen a klubnál, talán csak Mbappé, vagyis Neymar távozása elé valószínűleg nem fognak akadályt gördíteni, ha megfelelő ajánlatot kapnak érte.
Videón, ahogy Rodrygo is ünnepélyesen körbevonult Madridban A szurkolók a tenyeréből ettek.
Óriási csatával kezdett a magyar válogatott a világliga szuperdöntőjében Egy hajszálon múlt, hogy nem fordított eredmény született.
Mohamed Aida a nyolcaddöntőben búcsúzott A női tőrözők mezőnyében legtovább versenyben maradt magyar.