Kövér: A jászok példát mutatnak megmaradásból az európai nemzeti közösségeknek

Az őshazájukból kiszakadó jászok példát mutatnak napjainkban is „megmaradásból” minden európai nemzeti közösségnek – hangoztatta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szombaton Jászkiséren, a 25

2019. június 8. 23:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ha megszavazza az Országgyűlés, ráér október végéig bemenni a bankba adatot egyeztetni A törvényalkotási bizottság hétfőn azt szavazta meg, hogy tolják ki még jobban a határidőt.

A románok is sivalkodnak a nemzeti összetartozás éve miatt A román külügyminisztérium tudomásul vette, de megalapozatlannak tartja, hogy a magyar Országgyűlés kedden a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at, a trianoni békediktátum (a román fél ...
Úgy tűnik, a németek még mindig azt hiszik, hogy a klímaváltozás fontos dolog Több ezren csatlakoztak szombaton ahhoz a klímatüntetéshez Németországban, amelyet Hochneukirchben, az ország egyik legnagyobb lignitbányájánál hirdettek meg. Vajon mit szól ehhez Kövér László?
Kövér László: Személyes döntéseink alakítják a haza és a nemzet sorsát Az Országgyűlés elnöke a reformkori politikus tiszteletére rendezett emlékünnepségen mondott beszédet.
Kövér László személyesen dobott vissza egy költségvetési módosító javaslatot Jakab Péter jobbikos politikus Orbán Viktor-szobrot állított volna Felcsúton.
A BME professzorai is kiálltak az Akadémia mellett Nyilatkozatukban azt kérik, hogy az Országgyűlés ne fogadja el az MTA-t érintő előterjesztést.

Hatalmasat hazudott Szilágyi György a parlamentben A jobbikos politikus azt állította, hogy az Országgyűlés fizette neki a riói nyári olimpián való részvételt.
Végighallgatták a kifogásokat, majd a Parlament elé küldték az MTA átalakításáról szóló törvénymódosítást a kormánypárti képviselők Hamarosan szavazhat az Országgyűlés.
A Kossuth térről kipaterolt Nagy Imre-szobrot koszorúzta meg a kormány A szobor költöztetéséről döntő Kövér László személyesen nem jelent meg, de a nevében is koszorúztak.
Kedvezőbben adóznak júliustól a béren kívüli juttatások Szerdán döntött róla az Országgyűlés.
Az ónodi országgyűlés legfontosabb pontját a vitáig titokban tartották 312 éve, 1707. június 13-án mondták ki a Habsburg-ház trónfosztását a Rákóczi szabadságharc idején az Ónod közelébe összehívott országgyűlés résztvevői. A másik fő probléma a financiális problémák meg...
Halász: Meg kell akadályozni az ellenzéket, hogy kimenekíthesse a köztörvényes bűnözőket Az Országgyűlés megkezdte az úgynevezett lex-Czeglédy törvényjavaslat tárgyalását.