E3 2019: 12 Minutes - az Annapurna új játéka

A Microsoft tegnapi konferenciáján mutatkozott be az What Remains of Edith Finch-et és az Ashent is jegyző Annapurna Interactive legújabb játéka, a 12 Minutes, ami egy ígéretes interaktív thriller lesz.

2019. június 10. 9:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - időhurokba kerülünk a 12 Minutesben A mindig csodálatos játékokat készítő Annapurna most is egy különleges darabbal próbál lenyűgözni minket.

E3: 2019 - Interaktív thriller lesz a 12 minutes Alig negyed órányi időablak, amely ha letelik kezdhetjük előlről, miközben egy gyilkosság rejtélyeit is ki kell derítenünk.
Megszólalt a férfi, aki 23 milliárd forintnyi Bitcoint költött két pizzára Vasárnap este kerül adásba a 60 Minutes című műsor legújabb része, amelyben interjú látható a Bitcoin Pizza Guy néven elhíresült férfival.
Rég várt Star Wars-játék és talán új Xbox is lesz az idei E3-on Az EA formabontó előadást tart, a Microsoft valószínűleg két új konzollal érkezik, a Sony pedig nem is megy a Los Angeles-i videojáték-konferenciára.
Bleeding Edge - kiszivárgott a Hellblade fejlesztőinek készülő játéka Két nappal a Microsoft E3-as konferenciája előtt derült fény a multiplayer őrületre.
Feltétlenül frissíteni kell a Windowst! Olyan nagy a baj, hogy már az NSA amerikai titkosszolgálat is felhívja a vállalati rendszeradminisztrátok figyelmét arra, minél előbb telepítsék a Microsoft által három hete kiadott biztonsági frissít...

Felhőtechnológiai együttműködés a Telekom és a Microsoft között Bővíti közép- és kelet-európai felhőszolgáltatásait a Deutsche Telekom. Kilenc országban, köztük Magyarországon indítja el Microsofttal közös innovációs programját, amelynek keretében Microsoft Azure ...
E3 2019 Microsoft esélylatolgatás - új Xbox és rengeteg játék? A Sony távolmaradásával a Microsoft előtt adott a lehetőség, hogy meghódítsák a világot. De vajon sikerül nekik?
Új Surface gépen dolgozik a Microsoft, két képernyője lesz Megerősítést nyert a korábbi pletyka, ami szerint a Microsoft új, különleges Surface eszközt tervez kiadni. A még fejlesztés alatt álló táblagép érdekessége, hogy két képernyővel szerelik fel.
Crackdown 3 - a kampány és a többjátékos aréna is bővült Érkezett egy frissítés a Microsoft-exkluzív játékhoz, ami néhány jópofa újdonsággal egészíti ki azt.
Itt a javítás a májusi Windows 10-frissítéshez! A Microsoft több hibát is orvosol az új kumulatív frissítéssel.
Megszólal a mesterséges intelligencia A Microsoft célja, hogy létre hozzon egy programot, ami képes a szöveget beszédhanggá alakítani.