Óriási vihar volt Dallasban egy eldőlt daru megölt egy embert

Még az építkezésekhez használt daru sem bírta a szélvihart és eldőlt, egy ember halálát okozva.

2019. június 10. 12:08

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emily Ratajkowski ezekkel a bikinis fotókkal a Dallasban is szerepelhetne Semmi nem volt még ennyire 70-es évek.

Felborult egy daru Dallasban, rádőlt egy lakóházra Nem bírta a daru a nagy szelet. A balesetben egy ember meghalt, öten megsebesültek.

Friss hírek
Tárgyalásán lett rosszul, meghalt a megbuktatott egyiptomi elnök A jelentés szerint a 67 éves Mohamed Murszi egy meghallgatáson vett részt az ellene kémkedési vádakkal indított bírósági eljárás keretében, amely után elájult, majd rövid időn belül meghalt.
Meghat a bíróságon az előző egyiptomi elnök, Mohamed Murszi
Ismeri a kőkemény brooklyni zsarukat? Azokat, akik öt órán keresztül fáradoznak egy cica megmentésén
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.
Focimeccset nézők között robbantottak Nigériában A merényletet vélhetőleg a Boko Haram tagjai követték el. A vérontásban több mint 40-en meghaltak.
A Bataclan-merénylet áldozataként ismertek el egy férfit, aki azóta lett öngyilkos Súlyos depressziója alakult ki a férfinak a támadás után, végül végzett magával. Ő a párizsi támadássorozat 131. halálos áldozata.

Ő volt a Dallas gyönyörű Pamelája - A 69 éves Victoria Principal még mindig csodaszép A Pamela Ewingot alakító színésznő közel a hetvenhez is remek formában van.
Rossz vége lett az évtized legjobb sorozatának, vagy csak hisztiznek a rajongók? Amikor elfogyott az irodalmi alapanyag, akkor jött Hollywood, és lett a Trónok harcából sárkányos Dallas. Maratoni podcastban keressük a kreatív mélyrepülés okait - meg azt is, ami jó volt.
Agyonlőttek egy transzgender nőt Dallasban Muhlaysia Bookert egy hónapja egy közlekedési incidens során már nagyon megverték. A rendőrség még nem tudja, hogy a két eset összefügg-e.

Top hírek:
Majdnem ötvenmillióan maradtak áram nélkül Dél-Amerikában - videó Nem tudják, mi okozta az áramkimaradást.
Civil repülőteret támadtak Szaúd-Arábiában a húszi lázadók A jemeni polgárháború ismét átcsapott a helyi kormányerőket támogató Szaúd-Arábiába.
Mégsem nyert az AfD polgármester-jelöltje A második fordulóban fordított a CDU a szélsőjobb jelöltjével szemben az egykori NDK városában.
Bevándorló fosztotta meg a német szélsőjobbot az első polgármesteri helytől Az első fordulóban még az AfD jelöltje nyert Görlitz polgármester-választásán, de amikor csak két jelölt maradt, összeállt ellene a többi párt.
Szovjet tankkal terrorizálta egy lengyel kisváros utcáit egy részeg férfi Avagy másképp mondva: Grand Theft Auto VI: San Pajeczno.
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.