Közel 100 embert öltek meg egy mali faluban

Újabb összecsapások voltak a dogonok és a fulbék között. Most közel száz dogon halt meg, ugyanitt márciusban 150 fulbét öltek meg.

2019. június 10. 15:02

A cikk folytatása...Friss hírek
Tárgyalásán lett rosszul, meghalt a megbuktatott egyiptomi elnök A jelentés szerint a 67 éves Mohamed Murszi egy meghallgatáson vett részt az ellene kémkedési vádakkal indított bírósági eljárás keretében, amely után elájult, majd rövid időn belül meghalt.
Meghat a bíróságon az előző egyiptomi elnök, Mohamed Murszi
Ismeri a kőkemény brooklyni zsarukat? Azokat, akik öt órán keresztül fáradoznak egy cica megmentésén
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.
Focimeccset nézők között robbantottak Nigériában A merényletet vélhetőleg a Boko Haram tagjai követték el. A vérontásban több mint 40-en meghaltak.
A Bataclan-merénylet áldozataként ismertek el egy férfit, aki azóta lett öngyilkos Súlyos depressziója alakult ki a férfinak a támadás után, végül végzett magával. Ő a párizsi támadássorozat 131. halálos áldozata.

Top hírek:
Majdnem ötvenmillióan maradtak áram nélkül Dél-Amerikában - videó Nem tudják, mi okozta az áramkimaradást.
Civil repülőteret támadtak Szaúd-Arábiában a húszi lázadók A jemeni polgárháború ismét átcsapott a helyi kormányerőket támogató Szaúd-Arábiába.
Mégsem nyert az AfD polgármester-jelöltje A második fordulóban fordított a CDU a szélsőjobb jelöltjével szemben az egykori NDK városában.
Bevándorló fosztotta meg a német szélsőjobbot az első polgármesteri helytől Az első fordulóban még az AfD jelöltje nyert Görlitz polgármester-választásán, de amikor csak két jelölt maradt, összeállt ellene a többi párt.
Szovjet tankkal terrorizálta egy lengyel kisváros utcáit egy részeg férfi Avagy másképp mondva: Grand Theft Auto VI: San Pajeczno.
Világrekord az óceántisztításban: 633 búvár dolgozott egyszerre És együtt több mint 700 kilogramm hulladékot gyűjtöttek.