Népirtás történhetett Maliban, száz holttestet találtak

Porig romboltak egy falut, a tetemeket elégették.

2019. június 10. 15:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Közel száz embert öltek meg egy mali faluban Legalább 95 embert öltek meg fegyveresek hétfőre virradóra a Mali középső részében fekvő, dogon kisebbségiek lakta Sobane-Kou faluban – közölte egy helyi képviselő és egy biztonsági illetéke...

Érezhetően gyorsabban megy majd a telefon, amelyikbe ezeket a chipeket teszik Az ARM új Cortex-A77-es processzora és Mali-G77-es grafikai vezérlője komoly teljesítménynövekedést hoz a mobilokban a jelenlegi generációhoz képest.
Computex 2019: új Cortex és Mali magot fejlesztett az ARM A processzorok tekintetében a Cortex-A77 lesz az új sláger, míg a GPU IP-k piacára a Mali-G77 megy, ami még érdekesebb is.

Még erősebb mobilos hardvereket tervezett az ARM Már a Computex előtt bemutatta az új Cortex-A77-es processzort, Mali-G77 GPU-t és ML NPU-t az ARM.
A heves esőzés okoz gondot több helyen a világban Árvíz pusztít Maliban és Ukrajnában, Riminiben fatörmelék lepte el a tengerpartot.
A virtuális valóságot helyezi középpontba az ARM új kijelzőprocesszora A Mali-D77 lényegében csak VR funkciókban különbözik a közvetlen elődtől.