E3 2019: Mitológiai kaland lesz a Gods & Monsters

Az Assassin's Creed Odyssey csapata egy ízléses új játékkal kedveskedik azoknak, akik számára kedves a görög istenek mitológiája. Jövő februárban érkezik a Gods & Monsters.

2019. június 10. 23:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gods Trigger teszt - melyik ajtón menjek be? A God's Trigger egy párban is játszható akciójáték, amit a Hotline Miami rajongói imádni fognak.

E3 2019: Itt az Assassin's Creed sztorikészítője Igaznnak bizonyultak a korábbi pletykák és a mai naptól minden Assasin's Creed: Odyssey-játékos számára elérhető a Story Creator Mode, aminek a segítségével saját küldetéseket készíthetünk.
E3 2019: Tartalomkészítőt kap az Assassin's Creed Részletek még nincsenek, de az már biztos, hogy a Ubisoft E3-as konferenciája előtt az Assassin's Creed: Odyssey tartalomkészítő módjáról is lehull majd a lepel. Így már tényleg végtelen mennyiségű id...
Assassin's Creed Odyssey - hamarosan bemutatkozik a sztoriküldetés-szerkesztő? Minden jel arra mutat, hogy nemsokára saját történeteinkkel tölthetjük fel az Odyssey hatalmas világát.

Assassin's Creed Odyssey - mozgásban a The Fate of Atlantis DLC második része Gameplay videón nézhetjük meg, hogy mit tartogat a játékosoknak a Torment of Hades.
Ancestors: The Humankind Odyssey dátum Augusztusban bújhatunk egy ősi majomember bőrébe az Ancestors: The Humankind Odyssey-ben. Az Assassin's Creed alkotójának vadiúj címe első körben PC-re fut be az Epic Games Store-ban, majd decemberben...
Assassin's Creed III Remastered - Megjelent a Switch változat Kis késéssel ugyan, de befutott végre a Nintendo konzoljára szánt verzió is.
Olyan rejtett pengéket készített, mint amiket az Assassin's Creed orgyilkosai használnak, persze, hogy letartóztatta a párizsi rendőrség
A Far Cry 5 a jelenlegi generáció eddigi legsikeresebb Ubisoft játéka A nyílt világú lövölde olyan címeket hagyott le, mint az Assassin's Creed Origins és Odyssey, vagy éppen a Rainbow Six: Siege. Kicsit azért vakarjuk a fejünket.