E3 2019 - Ubisoft sajtókonferencia összefoglaló

Az új Watch Dogs és Ghost Recon leleplezése mellett még egy videojáték-fejlesztőkről szóló sorozatot is bejelentett a francia csapat, de összességében nem ez volt a legizgalmasabb előadás.

2019. június 11. 0:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Ghost Recon - datálva a bétateszt Természetesen a Ghost Recon: Breakpoint sem maradt távol a Ubisoft konferenciájától. Kaptunk sok új előzetest és az is kiderült, mikor rajtol el a játék bétatesztje, amire már most lehet jelentkezni.

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - új játékmenet-videón darál a Ghost egység Két percnyi tömény lövöldözés érkezett egy új videóban, amiben azt láthatjuk, ahogy a Ghost Recon Breakpoint főszereplői egy ellenséges tábort számolnak fel.
Az open world játékoké a jövő? - E3 2019 Ubisoft esélylatolgatás Az új Watch Dogs és Ghost Recon játékok mellett megvillanthatják a következő Assassin's Creedet is.
Ghost Recon: Breakpoint - Mi vagyunk a farkasok Hangulatos előzetest kapott a Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint. A reflektorfényt ezúttal ellenfeleink, a Wolves névre hallgató kegyetlen zsoldosok kapják, akik egykoron szintén a mi színeinket vis...

E3 2019: Hivatalos a Watch Dogs Legion A hét eleji szivárgást követően már a Ubisoft sem csinál titkot a Watch Dogs Legionból. Igen, a Londonban játszódó harmadik rész tényleg létezik, még több információt pedig az E3-on kapunk róla.
E3 2019: Kiszivárgott az új Watch Dogs címe Az Amazon brit részlege volt a ludas: még az E3-as bejelentés előtt kitudódott a harmadik Watch Dogs címe és néhány információ róla. A Watch Dogs Legion tényleg Londonban játszódik a Brexit utáni idők...
Watch Dogs 3 - újabb pletykák érkeztek a sztoriról és a játékmenetről Újabb névtelen informátor erősítette meg, hogy Londonban fog játszódni a Watch Dogs-sorozat következő epizódja, emellett pedig a játékmenetről is előkerült pár infó.
Van még AAA-kategóriás játék a Ubisoft tarsolyában Nem csupán a Ghost Recon: Breakpoint lesz a Ubisoft egyetlen nagy dobása a közeljövőben. A francia kiadó további három AAA-kategóriás címen dolgozik, melyek még az aktuális üzleti évben megjelennek.
Három nagy, még ismeretlen Ubisoft játékot kapunk 2020 elején Ősszel várhatóan csak a Ghost Recon Breakpointot adja ki a francia vállalat.