Ötödik 1 százalékos emelkedő napján van túl az APPLE

Még csak azt sem lehet mondani, hogy megtört volna az amerikai piacok emelkedése.

2019. június 12. 8:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már az Apple eszközein is lehet videóbankon keresztül állampapírt venni Magyarországon Android okostelefonon, számítógépen, a Gránit videóbankján keresztül, díjmentesen lehet lakossági állampapírt vásárolni pár perc alatt - közölte a Gránit Bank múlt csütörtökön. A bank mai közleménye.....

Hamarosan az iPhone-osok is megkapják azt, amit eddig irigyeltek az androidosoktól Újabb érvvel próbálja meggyőzni az Apple az androidosokat, hogy érdemes iPhone-ra váltaniuk. Ez az érv is az iOS 13-mal együtt érkezik, és a videoszerkesztéssel kapcsolatos.
Visszahívja az Apple a régebbi MacBook Prókat Az Apple úgy döntött visszahívja a MacBook Prók egy részét veszélyes akkumulátorhiba miatt.
Túlmelegednek a 2015-ös, 15 hüvelykes Macbook Pro gépek akkumulátorai Az Apple természetesen téritésmentesen vállalja a problémától érintett gépek javítását.
Kigyulladhatnak a régebbi MacBook Prók, visszahívja őket az Apple Ingyen kicseréli bizonyos típusú MacBook Prókban az akkumulátort az Apple, hogy ezzel előzzön meg egy esetleges tüzet. Mutatjuk, mely gépekről van szó.
Drágák az iPhone-ok? Ez még semmi, hamarosan sokkal többe kerülhetnek A Huawei-bojkottban kicsúcsosodó, a Kínával szemben hirdetett amerikai kereskedelmi háború az amúgy sem olcsó iPhone-ok árára is hatással lehet. Kérdés, megengedheti-e ezt magának az Apple.

Új, kis kijelzős iPhone-on dolgozik az Apple Úgy néz ki, mint az iPhone X-ek, és csatlakozni tud az 5G hálózatokra. 2020-ban kerülhet piacra.
Nem biztos, hogy jó ötlet most MacBookot venni, újak jöhetnek Néhány hónapon belül felfrissítheti MacBook-szériáját az Apple, erre utalnak az eurázsiai gazdasági szervezet adatbázisába feltöltött új modellszámok.
Egyszerűen bonyolódik az Apple imádott-utált rendszere Akkorára hízott az Apple médiamenedzselő programja, hogy már alig tud mozdulni. Ezzel együtt az iTunes nem hal meg, sőt még csak nem is mindenki számára alakul át.
Érdeklődik az Intel kivégzett, 5G-s üzletága után az Apple? Ez biztosan kedvezőbbé tenné a cégnek a modemek tervezését.
Megújult a Windows 10-re írt Apple iCloud app Az Apple kevésbé koncentrál azokra, akik PC-t használnak az iPhone-juk mellett, de most itt a megújult iCloud app a Windows 10-re.
A Huawei babérjaira törne az iPhone 11 éjjeli módja Egyre népszerűbbek a többelemes, esti fényképezőmódok. A mókából állítólag az Apple se fog kimaradni.