Britney Spears-t jóval kövérebbre retusálták - Az Instagramon fakadt ki

Britney Spears vagy 18 kilóval nehezebbnek néz ki az egyik róla készült lesifotón.

2019. június 12. 9:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kikerekedett: Britney Spears is kiakadt a róla készült képek miatt! Leleplező képek készültek az énekesnőről. Videóban cáfol.

Menő újdonsággal rukkolt elő az Instagram, de nem lesz mindenhol elérhető Néhány hónap tesztelés után az Instagram fejlesztői elérhetővé tették azt az új funkciót, amivel már dalszövegeket is adhatunk a zenés történetekhez. Egyelőre azonban nem örülhet neki mindenki.
Egészen bizarr dolgokra alapozza az Instagram a személyre szabott hirdetéseket
A Nanushka megállíthatatlan - toplistás a magyar márka az Instagramon A közösségi oldalak között a legnépszerűbb Sándor Szandra brandjének oldala.
A Facebookon és az Instagramon nem alakul ki valódi párbeszéd Az Európai Parlament rájött: egyedül nem tudja rávenni a fiatalokat szavazásra. Ezért segítséget kért a fiataloktól.
Az Instagram megteremtette új férfiideálját: bemutatjuk a softboyt Az alfahímek ideje lejárt.

Szőcs Renátának állítólag túl szexi volt ez a fotója, tiltotta is az Instagram Az Instagram végül kegyes volt, ma már újra posztolhat képet.
Britney Spears az idegösszeroppanása után - Szexi, bikinis fotót osztott meg magáról Britney Spears idegösszeomlása óta újból elkezdte használni az Instagramot.
Betegsége miatt 30 évvel idősebbnek néz ki ez a nő Mégis ő az Instagram egyik legnagyobb sztárja!
Az Instagram megöli a lelket? A lemaradástól való félelem lehet az új generációs addikció.
Meztelen képet kér egy randizásért Pumped Gabo Tizennyolc karikás képek vezetnek Pumped Gabo szívéhez. Azt eddig is sejthettük, hogy a celebkedő szépfiút betörni nem a legegyszerűbb küldetés, de azt kevesen gondolták volna, hogy bizony egy randevú...
Viccet csináltak a leggazdagabb tinikből az Instagramon  A képektől instant jókedved lesz!