5 kevésbé ismert tény a Celtic Womanről - Egyetlen show-ra álltak össze, mégis zenekarrá formálódtak

2019. október 25-én Budapestre látogat a világhírű Celtic Woman formáció, amely a kelta zenei kultúrát ötvözi a legismertebb slágerekkel, valamint a látványos színpadi show-val. A hölgyek Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama elnököknek is énekeltek már. Ismerkedjenek meg a szenzációs négyess...

2019. június 12. 8:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Még ma Budapestre érkezhet a Viking Sigyn A szállodahajó délután elindul a fővárosba Visegrádról.

Alig érkezett meg Budapestre a dél-koreai újságíró, már ki is csalták a pénzét a Belvárosban A dunai hajóbalesetről akart tudósítani.
Budapestre ki lehet tenni a megtelt táblát Tele vannak a szállodák.
Megérkezett Budapestre a Shanghai Airlines első járata Kínából Megérkezett Budapestre péntek reggel a Shanghai Airlines első járata a Sanghaj-Putungi repülőtérről, a járat hetente háromszor közlekedik a két város között
Kövekkel dobálták a magyarokat az úzvölgyi temetőnél A székelyek élőlánccal próbálták elejét venni az ortodox szertartásnak, focihuligánoknak tűnő fiatalok kergették el őket, többek között azt kiabálva, hogy Mars Budapestre!
A nap legfontosabb hírei 2019. június 5. Megint Budapestre tart a Viking Sigyn, Weber szerint változásokra van szükség a Fidesz belpolitikájában.

20,6 milliárdért hoznánk Budapestre a Fed-kupa még nem létező döntőjét A kormány szeretné, ha négy éven át Budapesten rendeznék a női teniszválogatottak nem hivatalos csapat-világbajnokságának döntőjét.
Belgium kultzenekara megint hoz egy kis káoszt Budapestre
Amerikai védelmi miniszter: Peking ne rombolja tovább szomszédai szuverenitását Hszi Csin-ping kínai elnök 2015-ben megígérte Barack Obama akkori amerikai elnöknek, hogy nem militarizálja az azóta kínai ellenőrzés alá került szigeteket.
Perre készül a szerencsétlenül járt koreaiak útját szervező iroda Több tucat munkatársukat küldték Budapestre, hogy segítsenek a túlélőknek és családtagjaiknak.
Osztrák búvárok is beszállnak a budapesti mentési munkákba A Cobra csapat tíz szakembere érkezik Budapestre.
Instant-koncert: jön Luke Sital-Singh A brit származású, Los Angelesben élő énekes-dalszerző harmadik albuma turnéján érkezik Budapestre, az A38 Hajó szervezésében az Instantba június 5-én.