Nintendo Switch-re is megjelenik a The Witcher 3: Wild Hunt

A Complete Edition a tervek szerint még ebben az évben elérhető lesz a Nintendo konzoljára.

2019. június 12. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019: Így fest Switchen a Resident Evil 5 és 6 A Nintendo Direct bemutatója során már kaptunk egy élőszereplős videót a Nintendo Switchre érkező Resident Evil 5. és 6. epizódjáról, melyekhez ezúttal egy hivatalos előzetes is érkezett.

E3 2019 - a Nintendo ügyvédekkel köszönt rá az egyik nagy E3 szivárogtatóra A Nintendo megelégelte, hogy Sabi komoly infókat szivárogtatott ki a show előtt, és ráküldte az ügyvédeit.
E3 2019: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 alapkiadása Először a Cyberpunk 2077 Discord-csatornájára, majd a Redditre is felkerült a játék alapkiadását leleplező fotó. A rajongók szerint hiteles a kiszivárgott anyag, mert az azon található tartalmak ugyan...
THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Pokémon: Sword & Shield - amit eddig tudunk A mai napon lezajlott a Pokémon: Sword & Shield bemutatására szánt Nintendo Direct, így végre minden izgalmasabb információ napvilágot látott a játékról. Jönnek a fontosabb részletek.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.

Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.
Befejeződött a The Witcher sorozat forgatása Henry Cavill rendhagyó fotóval búcsúzott az első szezon forgatásától.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.
The Witcher sorozat - így fognak kinézni a nilfgaardi katonák? Fotók és egy videó is kiszivárgott a The Witcher sorozat forgatásáról, amiken a statisztákat vehetjük szemügyre. Az internet népe máris felháborodott.
Különleges bemutatót rendez a Nintendo az új Pokémon-játékoknak A cég hamarosan egy rendhagyó Nintendo Direct adás keretén belül fog beszámolni a készülő alkotásokról.