Európába is megérkezett a Lemonade insurtech szolgáltatása

Az újragondolt lakásbiztosítási megoldás elsőként Németországban vált elérhetővé, licencei azonban 28 európai országra érvényesek.

2019. június 12. 11:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fejenként 1,5 millió forintért csempésztek menekülteket Németországba Hatalmas razzia keretében számoltak fel egy nemzetközi embercsempész-hálózatot, amely azzal az ígérettel szállította Görögországból Olaszországba a menekülteket, hogy ha sikerül a Németország felé vez...

Szigorítják a bevándorlási szabályokat Németországban A rendőrök mostantól kopogás nélkül is bemehetnek a bevándorló lakásába.
A német parlament szerint a radikális iszlamista Hezbollah nem is terrorszervezet A bevándorlásellenes AfD azt szerette volna elérni, hogy a világ döntő többségéhez hasonlóan Németország is minősítse terrorszervezetnek a libanoni Hezbollahot, mely rendszeresen rakétákat lő Izrael f...
Több száz halálesetet okozott a tavalyi hőség Németországban Berlinben 490, Hessenben 740 ember halt meg a rendkívüli nyári melegben.
Több ezer dolgozót bocsát el néhány éven belül Németországban a Ford A korábban bejelentett 5400 fős leépítésen túl. A megszorításokat az elektromos autók gyártására való átállás miatt kialakult technológiai reformkényszerrel indokolta a vállalat vezérigazgatója.
Ezeréves érseki szarkofágot nyitottak fel Németországban Ha valóban az az érsek nyugszik benne, amelyiket a tudósok sejtik, az egész Mainz történetét átírja.

Az EP-választás Európa-szerte politikai földrengést okozott Németországban a klímát védő influenszerek ügye nem ért véget a választással. Salvini nagyon megerősödött az 5 Csillaggal szemben. Szlovákiában hosszú idő után kapott ki Fico pártja, Romániában börtön...
Kormányválsághoz vezethet az EP-választás Németországban Lemondott a német szociáldemokraták vezetője a választási kudarcok miatt.
Izrael ellen és mellett tüntettek Németországban Ezren tiltakoztak iszlamista csoportok Izrael-ellenes felvonulása ellen.
Az amerikai külügy is aggódik amiatt, mert Németországban már nem ajánlott a zsidóknak kipát viselni Akkora botrányt generált az, hogy a zsidóknak a német hatóságok nem ajánlják a kipa viseletét, hogy még az amerikai külügyminiszter is megszólalt a témában.
Az autók akár 100%-a elektromos lehet Németországban 2045-re A német Consentec független energetikai tanácsadó cég és az E.ON most közzé tett közös tanulmánya több forgatókönyvet vizsgált. A többi között azt is, hogy az elektromos járművek piaca eléri a 100 szá...
Németország: kell a hely a migránsoknak, kiköltöztetik a diákokat Braunschweig városvezetése úgy döntött, hogy a városban tanuló diákok helyére migránsokat költöztetnek.