A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ugyan javában tombol az E3, de azért nem érdemes megfeledkezni a héten rajtoló játékokról sem, ugyanis több izgalmas címmel is összefuthatunk majd a napokban. Többek közt például elrajtol a konzolos Warhammer: Vermintide 2.

2019. június 12. 11:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

E3 2019 - versus móddal bővül a Warhammer: Vermintide 2 A bétatesztelésre ráadásul már most is gond nélkül lehet jelentkezni.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is ...
Warhammer: Vermintide 2 - nyár végén jön a Winds of Magic Pontos megjelenési dátumot még mindig nem mondott a Fatshark, de azt már tudjuk, melyik hónapban érkezik a kiegészítő.
Warhammer: Vermintide 2 - úton a kiegészítő A Fatshark csapat megerősítette, hogy augusztusban kibővül a Warhammer: Vermintide második felvonása. A Winds of Magic alapvetően az expanziók szokásos tartalmaival készül újra a monitor elé szögezni ...

Warhammer: Chaosbane - endgame tartalmakról és jövőbeli tervekről mesél az új előzetes Bőven akad majd tennivaló a végjátékban is.
Késnek a Warhammer 40.000: Inquisitor új tartalmai Hogy a lehető legpolírozottabb élményt nyújtsa a játékosoknak, a budapesti Neocore Games úgy döntött, elhalasztja pár héttel a Warhammer 40.000: Inquisitor - Martyr 2.0-s frissítését és standalone kie...
Sztoritraileren a Warhammer: Chaosbane A legújabb akció-RPG ott veszi fel a fonalat, amikor Magnus legyőzi az Asaval Kul által vezetett káoszhordákat: a cél a Régi Világ feletti uralom megszerzése. Erről szól a legújabb sztoriközpontú előz...
Total War: Three Kingdoms - úgy ráúsztak a játékosok, mintha csak ma lehetne játszani Jelenleg a Steam negyedik legnépszerűbb játéka, de messze túlszárnyalta a Rome II-t és a Warhammer II-t is.
Warhammer: Chaosbane - így készültek a játék bestiái A Diablóra hajazó Warhammer játék fejlesztőcsapata, az Eko Software elkalauzol minket a kulisszák mögé és megmutatják, hogyan alkották meg az ARPG szörnyeit.