"Szebb, mint bármelyik szépségkirálynő" Sarka Kata friss fotóit agyondicsérik

Sarka Kata a Magyarország Szépe versenyzőivel fotózkodott.

2019. június 12. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egymilliárd forint fölé került Rogán Cecília és Sarka Kata cégének árbevétele 2016-ban, amikor Rogán Cecília beszállt a cégbe, még csak 50 millió volt a bevétel.

Sarka Kata visszatért a szülés után Ilyen csinos ruhában állt a fotósok elé Sarka Kata a Magyarország Szépe 2019 sajtótájékoztatóján jelent meg ma délelőtt.
Sarka Kata így néz ki a szülés után - Először jelent meg 3. gyereke világra jövetele óta Sarka Kata háromgyerekes anyaként először a Fitbalance gyereknapján jelent meg a nagy nyilvánosság előtt.
Sarka Kata élettársának cégéből 450 milliós osztalékot vettek ki 7,3 milliárd forintos nettó forgalom mellett 1 milliárd 68 millió forintos adózott eredménnyel zárta a 2018-as évet a kormány kedvenceként ismert őrző-védő cég.
450 milliós rekordosztalékot fizet a Fidesz kedvenc őrző-védő cége Kiváló évet tudhat maga mögött a Fidesz házi őrző-védő cégének tartott Valton-Sec. A megugró bevételekből jókora nyereség maradt, melyből rekord nagyságú osztalékot tudtak kifizetni a tulajdonosoknak,...
Nagypál Krisztina lett Magyarország szépe Udvarhölgyei Gaál Tímea és Csonka Rebeka lettek.

Ő az ország legszebb lánya Nagypál Krisztina lett Magyarország Szépe 2019-ben, a showműsorral egybekötött verseny döntőjét élőben közvetítette vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna.
Célegyenesben a Magyarország Szépe verseny Vasárnap kiderül, ki képviseli hazánkat a világversenyen.
52,6 milliót fizet az MTVA Rogán Cecíliáék szépségversenyéért Vasárnap két közszolgálati csatornán, a Duna TV-n és a Duna World-ön közvetítik a Magyarország Szépe című szépségversenyt. Az esztétikai
Sarka Kata párja 295-szörösére turbózta a Femcafe nyereségét Bessenyei István ebből az egy cégéből 724 milliós osztalékot vett ki.
Sarka Kata lánya már ilyen nagy - Noémi édesanyja szépségét örökölte Sarka Kata lánya egyre jobban hasonlít az édesanyjára.
Kialakult a Magyarország Szépe döntős mezőnye - íme hazánk 16 legszebbje Lezajlottak az alversenyek, négy kieső után pedig kiderült, kikkel találkozhatunk az elő show-ban.