Tombol a hőség, kiadták a Vörös kódot

Szerdán háromtól adták ki a figyelmeztetést.

2019. június 12. 16:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kongatják a vészharangot: 500x gyorsabban pusztulnak a növények, mint kellene Százötvennél is kevesebb növényfaj pusztult ki az elmúlt időben, szól a hivatalos statisztika, a Természetvédelmi Világszövetség (IUCN) úgynevezett vörös listája. Ennél közel négyszer többet találtak...

Selena Gomez dögös kis feketében tért vissza a vörös szőnyegre És a hétvégét is szuperül töltötte
Vörös, viszkető foltok a gyerek bőrén: napallergia vagy valamilyen csípés? Borzasztó kellemetlen, és sajnos a gyerekek még nehezebben viselik.
Miért égünk le a napfénytől? A vörös, duzzadt bőr kellemetlen napokat okozhat.
Vörös fény cikázott az égen: a tudósok is csak nemrég fedezték fel a jelenséget Egy fotós idestova több mint tíz éve kutatja a vörös lidérc ritka jelenségét, de munkájának mostanra meglett a gyümölcse.
A brit királyi család egyik tagja sportcipőben vörös szőnyegezett Senki nem volt még ilyen bátor a királyi családban.

Vörös vagy fehér hús? - Egy új kutatás szerint egyformán ártalmas Az általános vélekedéssel ellentétben azonos hatással van a vér koleszterinszintjére a vörös és a fehér hús fogyasztása amerikai kutatók új tanulmánya szerint.
Exit poll: szociáldemokraták alakíthatnak kormányt Dániában A szerdai parlamenti választáson többségbe kerülhetett a vörös blokk.
A fehér hús ugyanolyan rossz a koleszterinszintnek, mint a vörös Egy új tanulmány szerint ebből a szempontból nincs különbség a fehér és a vörös húsok között.
Farrah Abraham szalonleszbizéssel ünnepelte a születésnapját Tizenévesen, terhesen lett híres, most 28 éves és Courtney Stoddennel esnek egymásnak a vörös szőnyegen, ha úgy hozza a sors.
Pókember: Idegenben - kiszivárgott a legújabb előzetes Végre azt is megtudtuk, honnan van Pókember új vörös-fekete ruhája.
Ennél ikonikusabb vörös szőnyeges premier is rég volt már: A Hatalmas kis hazugságok sztárjai mind együtt Reese Witherspoon, Nicole Kidman és Meryl Streep is!