Hír: Botrány a parlamentben: újabb kormányzati megszorítások az időseknek és a fogyatékkal élőknek!

A kormány egyik salátatörvénye szerint az idősek és a fogyatékkal élők a jövőben nem lesznek jogosultak szociális üdülésre. Tavaly még 43 ezer nyugdíjas és 9 ezer fogyatékossággal élő tudott szociális alapon üdülni, de a kormány ezt most egy tollvonással elvette tőlük.

2019. június 12. 16:04

A cikk folytatása...Friss hírek
Csath: kiegyensúlyozottan teljesít az ipar Összességében kiegyensúlyozottan teljesített az ipar az áprilisi adatok alapján Magyarországon - mondta Csath Magdolna közgazdász az M1 aktuális csatornán vasárnap, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb, a héten közzétett adatait elemezve
Már egy fideszes vezető is besokallt a kormánypárti médiától Belharc Szombathelyen.
Magyar találmánnyal előzhetjük meg a vadgázolásos baleseteket Hazánkban évente több ezer bejelentett vadbaleset történik, a gépjárművekben jelentős anyagi kár keletkezik, az utakon elpusztult nagyobb állatok számát pedig harmincezerre teszik a szakértők
Vasárnap izzadni és ázni is fogunk Már nem kell sokat várni a lehűlésig.
Egy hétig élt volna még a kutya, ha nem tesznek bejelentést az állatvédők A rendőrség több hónapig nyomozott az ügyben, most átadták az iratokat az ügyészségnek.
Így rótták le kegyeletüket a hajdani elítéltek Nagy Imre és társainak 1989. június 16-i újratemetése volt az utolsó szög a kommunista rezsim koporsójába, hiszen Kádár János egykori halálra ítélt ellenfele hivatalosan is bűnbocsánatot nyert.

Top hírek:
8 százalékos béremelést kapnak az ápolók júliustól Az egészségügyi államtitkár további béremelést is beígért az következő évekre.
Fülke: Gyurcsánynak 557 ezer oka van ejteni Karácsony Gergelyt Az EP-választás eredménye felkavarta az állóvizet, valódi versenyhelyzet alakult ki az előválasztás esetében is. Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.
Szegeden is kiállnak az MTA mellett Közös nyilatkozatott tett a Szegedi Tudományegyetem számos professzora és tanára a Magyar Tudományos Akadémia átalakítását célzó törvénytervezet ellen.
Esterházy Jánosra emlékeztek a morvaországi Olmützben és Mírovban Esterházy Jánosra, a felvidéki magyarság két világháború közötti, illetve második világháború alatti vezető politikusára emlékeztek szombaton a morvaországi Olmützben és Mírovban csehországi, szlovákiai és magyarországi magyarok
Az RTL-hez futott be a fenyegető videó, a feltöltője börtönbe kerülhet miatta Hamar elfogták a dunaújvárosi férfit.
Ez az öt szám lehet a kiút a kánikulából Kihúzták a lottószámokat.