Super Mario Maker 2 - mégsem csak idegenekkel játszhatunk

Meggondolta magát a Nintendo, mégis engedi, hogy barátok összekapcsolódjanak online - de nem a megjelenéskor.

2019. június 12. 18:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ez a június a magánnyomozók és a rétegjátékok hónapja lesz A havi megjelenések közül a Super Mario Maker 2 és a Judgment a legerősebbek, és ez sokat mond. Sebaj, legalább jön az E3.

Super Mario Maker 2 - két hiányossága biztosan lesz Egy hónap múlva kerül boltokba a Super Mario Maker 2, és ahogy a Nintendo egyre többet mutogatja a játékot, a hiányosságaira is fény derül szép lassan. Két dolog miatt aggódnak most a rajongók.
Super Mario Maker 2 - lesz coop és PVP lehetőség, de csak az előfizetőknek Az eredeti játék több funkciójához is szükség lesz Nintendo Online előfizetésre, de nem a semmire költöd majd a pénzed.
E3: 2019 - Nintendo Direct Indul az E3 utolsó előadása, ahol a Nintendo mutatja be nekünk a jövőre vonatkozó terveiket.
E3 2019 - a Nintendo ügyvédekkel köszönt rá az egyik nagy E3 szivárogtatóra A Nintendo megelégelte, hogy Sabi komoly infókat szivárogtatott ki a show előtt, és ráküldte az ügyvédeit.
E3 2019 Nintendo esélylatolgatás - új Switch és rengeteg exkluzív? Az E3-at felvezető videósorozatunk utolsó részében abból mesélünk, mit várunk a Nintendótól.

THQ bejelentés #1 - Jön a SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom remake A 2003-ban megjelent játék teljes felújítása a tervek szerint jövőre jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.
Pokémon: Sword & Shield - amit eddig tudunk A mai napon lezajlott a Pokémon: Sword & Shield bemutatására szánt Nintendo Direct, így végre minden izgalmasabb információ napvilágot látott a játékról. Jönnek a fontosabb részletek.
Egy formatervező megálmodta az új Nintendo Switch kinézetét Fontos leszögezni, hogy rajongói képekről van szó, de jó eljátszani a gondolattal, hogy akár ilyen is lehet a Switch új verziója.
Super Smash Bros. Ultimate - VR-támogatást hozott a legújabb frissítés Mostantól kezdve a Nintendo Labo szemüvegét használva is bunyózhatunk.
The Witcher 3: Wild Hunt - Switchre is megjelenik? A Fehér Farkas a Nintendo hibridjén is szörnyvadászatra indulhat.
Pokémon központú lesz a következő Nintendo Direct A jövő héten esedékes új bemutató alkalmából részletesebben is betekintést nyerhetünk a Pokémon Sword és Shield című alkotásokba.