Ha Indiában szerelemből gépeltérítéssel fenyegetőzöl, ne csodálkozz, ha életfogytiglant kapsz

2019. június 12. 20:11

A cikk folytatása...Friss hírek
A salzburgiak elengedik Szoboszlai Dominikot az Arsenalhoz Csakhogy két feltételnek teljesülnie kell, hogy az átigazolás is megvalósuljon. Ha összejön, akkor ő lesz az új Détári? Vagy ő is csak egy elveszett tehetség lesz?
Az orvos szerint nem a hálószoba a legjobb helyszín az együttlétre A legideálisabb hely a házban a háló falain kívül van.
Az elmebetegek múzeuma földhöz veri a látogatót Magda Marinko börtönbeli rajza, egy régi kényszerzubbony, a magyar törpetársadalom emlékei. Szó szerint őrületes múzeumban jártunk.
Legszívesebben nyugdíjas influencerek lennének a mai fiatalok idős korukban A z generáció 61 százaléka aktív éveit követően anyagi függetlenségben tervez élni...
Egy 50 éves férfi 5 gramm varázsgombával 5 órára bezárta magát a hálószobájába, ez vezetett oda, hogy Oakland dekriminalizálja a szert A marihuána legalizációja után a természetes pszichedelikus anyagok jótékony hatását is egyre több helyen kezdik el elismerni.
Karolina Pliskova a legjobb 16 között Eastbourne-ben Továbbjutott Caroline Wozniacki és Marketa Vondrousova is. A férfiaknál többek között Fernando Verdasco és Sam Querrey, kiesett viszont az olasz Cecchinato.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Mik az ARKangyalok szakterületei? Hívd ?ket segítségül ezek szerint!
Tarlós: Az előválasztás agitprop tevékenység Tarlós szerint az előválasztás agitprop tevékenység.
Évek óta húzódik Józsefváros káptalanfüredi gyerektáborának felújítása Eredetileg kézilabdacsarnok is épült volna, de mostanra az egész koncepció megváltozott.
Kálmán Olgára még egy kutyát sem bíznának rá az emberek Egyenes beszéd a kommentszekcióban.
Virtuóz debattőrök ünnepe