Kendall Jenner még nem evett abból, amiből az amerikaiak 99,9 %-a viszont igen

Mintha itthon valaki soha nem evett volna szaloncukrot.

2019. június 12. 21:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tényleg a tesója volt pasijával kavar Kendall Jenner? Nagyon úgy tűnik...

Kendall Jenner ruhája nem is igazán ruha, inkább csak egy halom tüll A modell testvérei azonban hüledeznek a gyönyörűségtől.

Friss hírek
Történelmi érem vívásban, az aranyra nem volt esély Az oroszok félelmetesen vívtak az Eb-fináléban. A női kardválogatott az olimpia felé lépett egyet.
Szarvat növesztenek a fiatalok a túlzott okostelefonozástól Mivel folyamatosan a kezükben lévő készülék kijelzőjét bámulják, a lefelé húzó fej ellensúlyozására csontkinövések alakulnak ki, csak nem a homlokukon, hanem a koponyájuk hátulján. A modern technológia így nem csak a mindennapi életünket és a pszichénket, de a testfelépítésünket is megváltoztatja.
Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.
Lezárult az aktív közösségi szerepvállalást célzó milliárdos EU-s projekt Lezárult a települések önkormányzatai, kulturális intézményei és lakosai közötti kapcsolatok erősítését célozó, két éven át tartó Cselekvő közösségek projekt. A program csütörtöki záróeseményét...
Ismét egy bizarr bikini-trend, amit senki sem kért - fotók
Halálos motorbaleset történt Solt közelében Az 51-es úton ütközött össze egy motor egy autóval, és a motor utasa életét vesztette a balesetben.

Kendall Jenner és pasija szünetet tartanak Mi állhat a háttérben?
Kendall Jenner nem hagyta szó nélkül, hogy a saját anyja lehagyta erről a fotóról Kris Jenner feltöltött egy képet, Kendall azonban hiányzott róla...

Top hírek:
Még stabil a tigrisszúnyog populációja Magyarországon A Magyarországon megtalálható fajok a nyugat-nílusi vírust, bőr- és szívférgességet, illetve usutuvírust terjeszthetnek.
Amerikában megint moziba küldik a legutóbbi Bosszúállókat, új jelenetekkel
Sandra Bullock vázolta a Féktelenül folytatását, ahol járókerettel szállna buszra Keanu Reevesszel A riporterek kérdezték...
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
Megdöbbentő felfedezés: pluszcsont nőhet a koponyára, ha túl sokat mobilozunk Mintegy 1200 röntgenfelvételt vizsgáltak meg abban a kutatásban a szakemberek, melyből kiderült, a testünk igyekszik kompenzálni, hogy állandóan előrehajtjuk a fejünket.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán