E3 2019: Dátumot kapott a konzolos Torchlight II

A Panic Button megerősítette, hogy a Torchlight folytatásának konzolos kiadásai szeptemberben futnak be. A bejelentés mellé kaptunk egy viccesre vett, hangulatos előzetest is.

2019. június 12. 21:11

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Torchlight 2 - hamarosan konzolokon játszhatjuk A PC-sek már régóta nyüstölhetik a Runic Games akció-RPG-jét, de hamarosan a konzolosok is csatlakozhatnak hozzájuk.

Friss hírek
Trónok harca - az előzménysorozatban a mamutok is fontos szerephez juthatnak A stáb már csöpögteti az infókat, és a jelek szerint a gyapjas jószágok sem maradnak ki.
Jeff Goldblum soha életében nem játszott videojátékokkal Annak ellenére, hogy több játékban is szerepelt, játszani nem játszott eggyel sem.
Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.
Ilyen gép kell a Madden NFL 20-hoz Az idei Madden NFL-epizód is tiszteletét teszi számítógépeken, a játék origines adatlapján pedig a minap felbukkantak a hivatalos rendszerkövetelmények is. Lássuk milyen gép kell a játékhoz!
Elrajtolt a megújult GOG Galaxy zárt bétája Ha jelentkeztél annak idején a második generációs GOG Galaxy zárt bétatesztelésére, érdemes sűrűn figyelned az emailfiókodat: a tesztelés elkezdődött, a CD Projekt kiküldte a meghívókat hozzá.
Hearthstone - két lap kikerül, de jön helyettük egy csomó másik A Blizzard kivesz a játékból két olyan varázslatot, ami számos pakliban helyet kapott az utóbbi években.

E3 2019: Közel félóra a Darksiders Genesisszel Az Xbox Live Fr jóvoltából megleshetjük a Darksiders-sorozat mellékágának szánt Genesis teljes E3-as demóját, ami nagykanállal adagolt kóstolót ad a Diablo- és Torchlight-szerű játékmenetből.

Top hírek:
Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó újraforgatta a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évben.
Kisbicskával hackelték meg a NASA rendszerét Az erős PC-kre szokás viccesen azt mondani, hogy ezzel még a NASA rendszere is meghackelhető, ehhez képest egy miniatűr gépecske is elég volt egy igazi NASA-betöréshez.
A TCL lett az amerikai tévépiac királya Az eladott darabszám szerint mindenképp, hiszen értékben továbbra is a Samsung vezet.
Jött egy gyorsjavítás a legutóbbi GeForce driver gyorsjavításához A 431.18-as meghajtó több, játékokkal kapcsolatos problémát javít.
Sárgába öltözött és világítást is kapott a Mugen 5 toronyhűtő A Scythe újra TUF dizájnnal látta el egy már piacon lévő processzorhűtőjét.
Trónok harca - az előzménysorozatban a mamutok is fontos szerephez juthatnak A stáb már csöpögteti az infókat, és a jelek szerint a gyapjas jószágok sem maradnak ki.