Új helyre költözik a VOLT Fesztivál

Egymilliárd forint értékű támogatást kapott Sopron egy szabadtéri fesztiválhelyszín kialakítására.

2019. június 12. 22:22

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Költözik a VOLT fesztivál Új helyszínen rendezik meg a fesztivált.

Új piacra lép készpénzmentes fizetésével a Festipay A legnagyobb magyar fesztiválok (pl. Sziget Fesztivál, Volt Fesztivál, Balaton Sound) készpénzmentes, integrált beléptetési-fizetési rendszerét biztosító Festipay új piacra lép: Belgiumban nyújtanak.....

Friss hírek
Világrekordot döntött több száz búvár vízalatti szemétszedésben
Tettestársa is lehetett a CDU-s politikus gyilkosának Két autót láttak a háza előtt a gyilkosság estéjén.
Berlin 5 évre befagyasztja az albérletek árát
Motoron érkező fegyveresek öltek meg több mint 40 embert Maliban A mintegy száz fegyveres egymás után két településen nyitott tüzet a helyiekre.
Halálra gázoltak egy férfit az M0 leállósávjában Érdnél Belerohantak a középső sávban álló teherautóba, amely kisodródva elütötte a férfit.
Csődközelben az osztrák hadsereg Starlinger szerint az osztrák hadsereg messze van attól, hogy teljesíteni tudja az alkotmányban rögzített feladatait

9 dolog, amit ki kell próbálnod a VOLT Fesztiválon Ugye nem felejtetted el? Június 26. és 29. között Telekom VOLT Fesztivál! Összeszedtük helyetted, milyen programokat érdemes beiktatnod a nyár egyik legmenőbb hetében.
Meghalt a VOLT Fesztivál fellépőjének lánya A felfoghatatlan tragédiát az édesapa erősítette meg.
Sok lesz a szúnyog, folytatják az irtást A tervek szerint Budapesten, valamint Pest, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok és Csongrád megyében gyérítik a szúnyogokat a héten a szakemberek - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgat...

Top hírek:
Bullshit a Hír Tv műsorába a halottgyalázás belefér, a tények már nem Június 2-án meggyilkoltak egy kereszténydemokrata német tartományi politikust, amely egész Európában politikummá vált. Az eset azt is mutatja, milyen ízléssel, tudással és hátsó szándékkal nyilatkoznak a magyar kormány kedvenc terrorszakértői.
Hableány: volt bárki a Viking kormányánál a tragédia pillanatában? Az egyik áldozat hozzátartozójának ügyvédje szerint a Viking ukrán kapitánya pezsgőt ihatott a katasztrófa előtt.
Liam Gallagher már megint a tesóját oltogatja, Noel meg Észak-Koreába küldené a brexit miatt panaszkodókat
Megkezdhetik az illegális migránsok kitoloncolását az amerikai hatóságok Erről írt Trump elnök Twitter-bejegyzésében.
Sarka Kata testhezálló szerelésben - Szülés utáni alakját agyondicsérik Sarka Kata edzőtermi fotóján remek formában van.
Magyarország biztonsági helyzete stabil a honvédelmi miniszter szerint Megújul a Magyar Honvédség.