Nincs tekintettel a gyerekeire Demcsák Zsuzsa

Ismerősei és rajongói aggodalommal nézik a műsorvezető magán­életi ámokfutását. Demcsák Zsuzsa ugyanis amellett, hogy az ittas vezetéssel mások életét veszélyezteti, a kiskorú gyermekeiben is törést okoz.

2019. június 13. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Konfliktusba kerülhet új szerelme családjával Demcsák Zsuzsa Indiában nem tűrik az italozást, így meglehet, hogy a műsorvezetőnek meggyűlik a baja férje családjával, mivel kiderült, hogy újra ittasan vezetett.

Demcsák Zsuzsa kiolvasta férje kezéből közös gyerekük nemét Merthogy, ezek szerint lesz közös gyerek.
Kandász Andrea: Én adtam össze Demcsák Zsuzsát a férjével Játékostársa volt az anyakönyvvezető Demcsák Zsuzsa Indiában köt­tetett házasságán. Hiába nem hivatalos a frigy, Kandász Andrea szerint a menyasszony és a vőlegény nagyon komolyan gondolta fogadalmát.
Napokon belül Budapestre érkezik Demcsák Zsuzsa férje, Krishan Eddig Skype-on tartották a kapcsolatot.
Ha úgy van, Olaszországban is egybekelünk! - Demcsák Zsuzsa újabb részleteket árult el a házasságáról Demcsák Zsuzsa a Balázsék című rádiós műsorban mesélt friss házasságáról, és arról, hogyan fogadták gyerekei a szerelmét.

Demcsák Zsuzsa újra ittasan vezetett A Ripost egy olvasója szerint több közlekedési szabályt is megszegett, majd miután igazoltatták a rendőrök be is vitték, mivel furcsán viselkedett.
Demcsák Zsuzsa megmutatta indiai férjét Nagy a boldogság. Gyűrűje után férjét is megmutatta Demcsák Zsuzsa közösségi oldalán.
Mutatjuk Demcsák Zsuzsa jegygyűrűjét Instagramra rakott ki róla képet.
Demcsák Zsuzsa végre megmutatta titokzatos férjét  fotó Mint arról korábban beszámoltunk, Demcsák Zsuzsa titokban házasodott össze egy férfival, akivel nemrég rejtélyes nászúton is jártak az Ázsia Expressz 2 forgatása után. Nászúton voltak! Zsuzsát még...
Álomnászúton járt Demcsák Teljesült a műsorvezető régi álma: meseszép thaiföldi szigeten töltötte a nászútját újdonsült férjével. Értesülésünk szerint Demcsák Zsuzsa szerelme civil férfi, akit meg akar kímélni a közfigyelemtől...
Demcsák Zsuzsa férjhez mehetett Az egyik Instagram-fotóján karikagyűrű látható az ujján.