Rafinált könyvelő fosztotta ki a lottót tizennégyszer

Sok embernek csak álom, még többnek pedig lehetetlennek tűnik megnyerni a lottó főnyereményét. Egy román könyvelő bebizonyította, hogy nem az, szinte szó szerint kifosztotta számolásaival a szerencsejátékos cégeket.

2019. június 13. 11:30

A cikk folytatása...Friss hírek
Új helyre szállították az agyvérzése után felépülő Sas Józsefet Mint arról korábban beszámoltunk, Sas József thaiföldi utazása alatt kapott agyvérzést. Mentőrepülővel szállították haza, állapota pedig olyan jól javult, hogy áprilisban, a budakeszi rehabilitációs intézetből már azt üzente a Bors olvasóinak: Idén még csinál egy kabarét! Könnyen lehet, hogy a humorista felépülése még rohamosabban zajlik, ugyanis már átszállították egy budapesti intézménybe, ahol a felesége is könnyebben tudja látogatni.
"300 méter után nagyon elfáradtam" - Meglepő dologról vallott Kovács Koko István Bámulatos fejlődésen ment keresztül Koko, aki az idei, 37. Lidl Balaton-átúszás nagykövete.
10 kép a ma 10 éve meghalt Michael Jacksonról A popzene feledhetetlen ikonja, akinek az életét molesztálási botrányok árnyékolják be.
Ő volt az 1991-es szépségkirálynő - Az 50 éves Bálint Antónia ennyit változott Magyar szépségkirálynők egykor és most.
Khloé Kardasian exe öngyilkos akart lenni? Micsoda???
Meghan hercegné új eljegyzési gyűrűt villantott Nagyon hasonló az előzőhöz.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Napszúrás vagy hőguta? Baljós tünetek, amikkel azonnal fordulj orvoshoz Mik a tünetek, és mikor kell orvoshoz vinni a gyereket?
A trombózis legsúlyosabb szövődményei: ezért nem elég az akut terápia A mélyvénás trombózis legtöbbször az alsó lábszárban alakul ki, és számos súlyos szövődménye lehet.
Ellenállhatatlan, pihe-puha, túrós-meggyes süti: szinte szétolvad a szádban Ennek a túrós sütinek az a különlegessége, hogy nem kell a tésztát és a tölteléket külön elkészíteni. Meggyel különösen csábító.
Lady Gaga ismét fellép Bradley Cooperrel? Nincs Glastonbury Shallow nélkül.
Ő volt a világ legszebb kislánya - 18 évesen így néz ki Thylane Blondeau Az internetezők szerint ő volt a világ legszebb kislánya, mára azonban felnőtt nő lett.