125 kilóról a felére fogyott A Romantic együttes énekesnőjét fel sem ismerni

Kunovics Katinka egy év alatt 60 kilót fogyott.

2019. június 13. 12:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Romantic énekesnőjét alig ismerni fel - 50 kilót fogyott egy év alatt Képeken a hazai sztárok, akik az elmúlt évben sokat fogytak.

60 kilót fogyott - A magyar énekesnőt a Mokka műsorvezetője sem ismerte fel Kunovics Katinka tíz hónap alatt 60 kilót adott le, súlyát azóta is tartja.

Friss hírek
Blikk: kigyulladt egy sportközpont Budapesten - egy kislány belehalt a sérüléseibe Tűz ütött ki egy XII. kerületi sportközpontban, írja a Blikk. A lap úgy értesült, hogy egy embert a helyszínen újra kellett éleszteni. Egy gyerek magától mászott ki a Csörsz utcai sportkomplexum tetején álló, égő faházból, egy másikat a tűzoltók mentettek ki írja az MTI. Egy embert újraélesztettek, a Blikk értesülései szerint valaki életéért pedig ezekben a percekben is folyik a küzdelem.
Öt szépségápolási termék, amit minden nap használunk, de nem lenne szabad Nem kéne túlzásba vinnünk őket.
Üzletsorokat rombolt le a rettegett bankrabló trió, hogy pénzhez jussanak videó Lopott markolóval rombolt le egy banda egész üzletsorokat, hogy pénzzel teli bankautomatákhoz jussanak.
Gyász: Elhunyt a legendás amerikai zeneszerző New Orleans zenei életének kiemelkedő alakja volt.
Talán megölni akarták a bokor mélyébe dobott csecsemőt a szülei, de egy kutya megmentette az életét videó Egy kutya talált rá a haldokló újszülöttre, akit egy járda melletti sövénybe dobtak a szülei. A Jack Russell fajtájú kutya, Macho sétáltatás közben rángatta be nyugdíjas gazdáját egy szentpétervári park sűrű sövénybe. Az állat tulajdonosa először nem értette, mitől vadult meg ennyire kedvence, de aztán észrevette a magára hagyott újszülöttet a bokor aljában.
Kulcsár Edina királynőként ragyogott - Talpig aranyba öltözött a szépségversenyen Kulcsár Edina aranyszínű ruhában jelent meg a Magyarország Szépe döntőjében.

Kunovics Katinka 60 kilót adott le 10 hónap alatt Most attól fél, hogy újra meghízik.
Kunovics Katinka 10 hónap alatt 60 kilót dobott le Az utóbbi időben picit enyhített a szigorú diétáján, de így sem jöttek fel rá újra a pluszkilók.

Top hírek:
Váratlanul távozik a Mokka műsorvezetőnője - Ezért búcsúzott sírva az adás végén Szabó Dóra két és fél év után távozik a Mokka csapatából.
Horoszkóp: Június 24., Hétfő Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!
Lakásán válogatja a gidákat Szikora Róbert Az egynapos, kérészéletű gidákat leszámítva immár a 25. táncoslány csatlakozott Szikora Róberthez. Az R-Góban 1983-tól táncolnak gidák.
Szűcs Judith: Kilenc év jegyesség után férjhez megyek A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett sem késő megélni az igazi boldogságot.
Ezek voltak Farrah Fawcett utolsó szavai - Szívszorító, mit mondott a halála előtt A Charlie angyalai szőke szépsége ezekkel a szavakkal búcsúzott.
Napszúrás vagy hőguta? Baljós tünetek, amikkel azonnal fordulj orvoshoz Mik a tünetek, és mikor kell orvoshoz vinni a gyereket?