Havas pályával erősít az Insurgency: Sandstorm

Jókora frissítések előtt áll a New World Interactive alkotása; két új pálya, hófedte csatamezők, új játékmódok, pályaszerkesztő, bővített karakter-összeállító és hardcore szabályok várnak ránk még az idei év során.

2019. június 16. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Insurgency: Sandstorm - a hétvégén ingyenesen játszható Most pár napon keresztül az egyik legjobb taktikai lövöldét próbálhatjátok ki mindenfajta költség nélkül.

Friss hírek
FIFA 20 - videón a főbb változások Vadonatúj előzetessel jelentkezett a FIFA-sorozat következő számozott felvonása. A friss kedvcsináló a játékmenetben eszközölt főbb újdonságokat részletezi és mutatja be. Például megújul a büntető rúgás rendszere és javul a labda fizikája.
Egyre többen vesznek iPhone helyett Android-mobilt Mélyponton az Apple márka iránti lojalitás egy felmérés szerint.
Vicces előzetest kapott John Cena tűzoltós filmje Megérkezett a Playing with Fire első előzetese.
Elhagyja Tim Willits az id Software csapatát Huszonnégy évig dolgozott a stúdiónál, de most új kalandok után néz.
Az 2 - az új előzetes sem egy kellemes vígjátékot ígér Újabb trailer enged betekintést az Az folytatásába.
Újabb pontmátrix előlapos ház az In Wintől Az In Win 307 utódja némileg átszabott formát kapott, ez azonban nem jelenti azt, hogy feltűnőségből nem vizsgázik jelesre.

Insurgency: Sandstorm - ingyenes hétvége közeleg A következő napokban nem csak némi újdonsággal - két új fegyver és egy újradolgozott térkép - kedveskedik a rajongóknak az Insurgency csapata, négy napon keresztül még totál ingyen is játszhatjuk a le...

Top hírek:
Az EU vizsgálatot indított az Amazon ellen Mélyreható vizsgálatot indított az Amazon ügyében szerdán az Európai Bizottság annak megállapítására, hogy az amerikai kereskedőóriás visszaélhetett-e az oldalán hirdetők adataival.
The Witcher 2: Assassins of Kings - már nagy felbontású textúrákkal is játszhatjuk A The Witcher 2: Assassins of Kings amúgy sem egy csúnya játék, viszont egy moddernek köszönhetően most egy kicsit még szebbé varázsolhatjuk.
Az első kép A láthatatlan ember forgatásáról Megint egy senkit nem érdeklő csapós képpel gazdagodhattunk...
Kisebb bevágással jönnek a jövő évi iPhone-ok Jobban elrejtik az ide szánt modult, míg a csúcstelefonok gyártása Indiában is elindul.
Total War: Warhammer 2 - még 3 ingyenes DLC vár ránk Nincs még vége a 2 évvel ezelőtt megjelent stratégiai mókának. Hamarosan új tartalmakat kapunk és egy forint sem kell majd fizetnünk értük.
Közösségi kerékpáros információkkal gazdagodott a Google Maps A BKK, a MÁV és a GYSEV, illetve a Volánbuszok után a budapesti közbringarendszer is bekerült a Google térképébe.