Megtudtuk: úszóedző fiába szerelmes Hosszú Katinka

Nem sokkal válása után rátalált a boldogság a gyönyörű olimpiai bajnokra. Kedvese civil, de megismerkedésük mégis az uszoda világához kapcsolódik: szerelme, Máté édesapja a magyar úszósport ismert edzője.

2019. június 17. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Eszeveszett bolondozásba kezdett Hosszú Katinka Legfrissebb Facebook-posztjából kiderül, szerinte az úszószemüveg minden ruhához felvehető.

Történelmi aranyéremre is van esély a vizes vb-n Rasovszky Kristóf hosszú távon írhat történelmet, Hosszú Katinka továbbra is favorit. Milák Kristóf berobbanhat. De mi lesz a pólósokkal? Dél-Koreában mindjárt kezdődik a vb.
Hosszú Katinka végre megkapta, amit annyira szeret Szingapúrban készül a vizes-világbajnokságra Hosszú Katinka.
Hosszú Katinka táncolva távozott a konditeremből a szezon utolsó edzése után Hamarosan edzőtáborba megy az olimpikon.
Hatvan alkalommal rótta a hosszakat Hosszú Katinka mellett a tini úszótehetség Komoly tempót diktált neki a világklasszis. Vajon hogy bírta?
Hosszú Katinka nem titkolja tovább, megmutatta új szerelmét - Fotó Kiderült, ki az úszónő barátja.

Hosszú Katinka még sosem nézett ki ilyen jól Az Iron Lady elképesztően dögös képet posztolt az Instájára. Csekkold te is!
Szexi nyári szettekért a héten Mihalik Enikő és Zimány Linda Instáját ajánljuk! A héten a hazai hírességek a hőséghez öltöztek, hat szuper szettet mutatunk az Instagramról, Görög Zita és Hosszú Katinka is benne van! Ki tetszik a legjobban?
Hosszú Katinka: Annyi hülyeséget csináltam Az első világbajnoki aranyérme kapcsán tekintett vissza az elmúlt tíz évére.
Hosszú Katinka bikinire cserélte az úszódresszt - Ritkán ilyen szexi Hosszú Katinka egy Balaton-parti villa kertjében lazított bikiniben.
Hosszú Katinka reagált a kizárására A háromszoros olimpiai bajnokot nem viselték meg a történtek.
Hosszú Katinka újra szerelmes - megszólalt édesapja lánya új kapcsolatáról Az úszónő végre boldog, barátai és családtagjai szurkolnak új kapcsolatának. Édesapja is örül, bár még nem találkozott lánya választottjával.