Döntött a Fed

Nem változtattak az irányadó dollárkamaton.

2019. június 19. 21:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Nem kikötőt, hanem elhagyott ipartelepet vett a kormány Triesztben Két olasz cégtől vásárolt egy elhagyott ipari területet a kormány Triesztben. A hely olyan kikötő kialakítására nem alkalmas, amilyent az exportáló magyar cégek használnak.
Biztosítót büntetett az MNB A Magyar Nemzeti Bank (MNB) megtiltotta a Novis Biztosító öt élet- és nyugdíjbiztosítási termékének magyarországi terjesztését a jogszerű állapot helyreállításáig, mert az ügyféltájékoztató dokumentumai nem tartalmazzák egyértelműen, hogy a biztosító vállal-e tőke-, illetve hozamgaranciát - közölte a jegybank szerdán az MTI-vel.
Észak-Amerikában terjeszkedik a Mazars A Mazars North America Alliance megalapításával nő a Mazars régiós jelenléte, amelynek eredményeképpen világszerte 40 ezer szakember szolgálja ki az ügyfeleket a könyvvizsgálat, a számviteli tanácsadás, az adó-, a jogi és a tranzakciós szolgáltatások területén.
Bige-ügy: újabb fordulat a bezárt gyár körül Most éppen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság fellebbezett a megnyitást engedélyező bírósági döntés ellen.
A részvénypiac boldog, a kötvénypiac recesszióra számít Teljes fordulat történt a nemzetközi gazdaságban, ami a kamatfeltételeket és -kilátásokat illeti - derül ki a K&H Alapkezelő legfrissebb elemzéséből, amely szerint a részvénypiac egyelőre boldog, a kötvénypiacok viszont recessziót áraznak. 
Gerendaiék örülhetnek: a rengeteg kiadás ellenére is jó üzlet a Lupa Beach Alapvetően sikeres éve volt a Lupa Beach-et üzemeltető, Gerendai Károly által tulajdonolt Lupa Strand Kft-nek, tekintve, hogy jelentősen nőni tudott a strand nettó árbevétele. Az az éves beszámolón is meglátszik, hogy a beruházás még nem készült el, hiszen a cégnek jelentős kiadásai és kötelezettségei vannak.

Top hírek:
A legendás drogbárótól lophatott Elon Musk - Rengeteg pénze bánhatja Pablo Escobar hírhedt kolumbiai drogkratell vezér testvére, Roberto Escobar azzal fenyegeti Elon Muskot, hogy bepereli, amiért ellopta tőle a Boring Company által gyártott "not a flamethrower" nevű...
A magyarok csak 11 napot kapnak, hogy fizessenek - miért ilyen rövid a határidő? A magyar cégek fele annyi időt adnak a lakossági ügyfeleknek a fizetésre, mint az európai átlag: mindössze 11 napunk van kiegyenlíteni tartozásainkat. Furcsamód ez pont annak köszönhető, hogy rendesen fizető ügyfelek vagyunk - pedig ez nem lesz mindig így a szakértők szerint.
A milánói főügyész szerint felesleges meghallgatni Salvinit, hogy kapott-e pénzt az oroszoktól A Buzzfeed birtokába került felvétel szerint a Salvinihez köthető pártnak, a Ligának orosz pénzt akartak juttatni.
200 millió forint közpénzbe kerül a milliós tandíjjal induló elit magániskola felszerelése Összesen 198 millió forintból szereli fel a debreceni önkormányzat a külföldi cégek miatt épülő, borsos tandíjjal operáló alapítványi iskoláját. A kivitelezés költsége már átlépte a 3,5 milliárd forintot, a kormány összesen 6 milliárd forint közpénzt adott az iskolára a Modern Városok-programból. ...
Kisebb mínuszban zártak az indexek Amerikában Kisebb eséssel zártak a vezető amerikai indexek a, a piac a banki gyorsjelentésekre fókuszált, emellett Jerome Powell és Donald Trump szavaira figyeltek.Esés lett a vége 2019.07.16 22:03A Dow Jones...
Erőteljes pozitív zárás a tőzsdéken Kedvező negyedéves vállalati eredményeket nyugtázva vegyes kezdésből erőteljes pozitív zárásig erősödtek kedden a főbb európai tőzsdeindexek.