Sokan meghaltak a kormányerők légicsapásaiban Szíriában

Legalább 16 civil és kilenc dzsihadista vesztette életét szerdán a szír kormányerők légicsapásaiban az ország északnyugati részén – közölte egy, a szíriai háború fejleményeit megfigyelő csoport

2019. június 20. 8:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Alkotmányozó bizottság jöhet létre Szíriában Közel állnak a megállapodáshoz Szíriában egy 150 fős alkotmányozó bizottság régóta szorgalmazott létrehozásáról.

Öt év börtönre ítélték Németországban a az Iszlám Állam egy korábbi tagját A 32 éves német nő 2017 augusztusáig élt Irakban és Szíriában és részt vett a terrorszervezet tevékenységében. (Külföld)

Friss hírek
Áprilisban győzött, most bukhat Sánchez Bár közel három hónapja választott Spanyolország új parlamentet, a politikai patthelyzetet azóta sem sikerült megoldania Pedro Sánchez ügyvezető kormányfőnek
Semmitmondó nyilatkozattal emésztette meg az MTA elnöksége a megcsonkítást Sajnálattal állapítják meg, továbbra is mindent megtesznek, hűek maradnak Széchenyi István örökségéhez.
Különleges programok az idei győri barokk esküvőn Idén immár 27. alkalommal rendezik meg a barokk esküvőt és a hozzá kapcsolódó háromnapos programsorozatot augusztus 9
Hiába tiltakoztak, nem lesz állami támogatás a lakás-takarékpénztárak után Az Alkotmánybíróság visszadobta 51 ellenzéki képviselő panaszát a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának 2018 októberi megvonása miatt.
Rubik-kocka megoldó algoritmust alkottak A Kaliforniai Egyetem kutatói által létrehozott DeepCubeA algoritmus oldotta meg ilyen gyorsan az 1974-ben Rubik Ernő által megalkotott háromdimenziós logikai játékot adta hírül a BBC News honlapja.
Becsapta a tankerület a legjobb tanuló gyerekeket Zuglóban Dr. Házlinger Györgyről viszont sokat megtanulhattak ebből a leckéből.

Csaknem százan meghaltak a kormányerők és lázadók közötti összecsapásokban Szíriában Negyvenöt lázadó, köztük huszonkilenc dzsihadista lelte halálát.
Putyin nyeregben van: ma sorsdöntő tárgyalás kezdődik a Közel-Keletről A Szíria jövőjéről folyó ma kezdődő tárgyalásokon az oroszok nyeregben érezhetik magukat, hiszen ellentétben Washingtonnal Moszkva komoly bizalmi tőkével rendelkezik a Közel-Keleten, sőt az elmúlt i...
Élet az Iszlám Állam után Öt éve ilyenkor kerítette hatalmába a terrorszervezet Moszult. A várost 2017 elején visszafoglalták az iraki kormányerők. Hol tart ma a város, és visszatérhet-e a Szíriában nemrég legyőzött terrorszer...

Top hírek:
Nyelvvizsga-bizonyítványt hamisított egy olimpikon Vádat emeltek ellene.
Német, osztrák és lengyel rektorok kérik, vonják vissza az MTA megcsonkításáról szóló törvényt Aggódnak. Szerintük egy ilyen drasztikus lépés riasztó precedenst teremtene, aláásva a közös európai értékeket.
Polt Péterék szerint a bíróságon múlt az olaszliszkai elkövető kiengedése A Jobbik azzal vádolta Polt Pétert, hogy az egyik utasítása is közrejátszott abban, hogy szabadlábra került az olaszliszkai lincselés egyik elítéltje, a Legfőbb Ügyészség viszont ezt cáfolja. Állítják, hogy mindent megtettek azért, hogy ne engedjék ki az elítélt férfit, de a bíróság mégis így döntött.
Eldőlt: ex-MSZP-s polgármester mögé áll be a Fidesz Pesterzsébeten A helyi Fidesz tagsága nagy többséggel döntött erről. Hosszan sorolták a korábbi szocialista polgármester érdemeit.
Visszaszólt az Emmi: Kásler már rég orvosolta a sürgősségi ellátás hibáit Váratlanul kitört a Kásler kontra Állami Számvevőszék csata: közleményben bizonygatja az Emmi, hogy a miniszter intézkedései nyomán mára igenis hatékonyan működik a sürgősségi ellátás, az ÁSZ kritikája csak egy korábbi időszakra érvényes, de azóta már orvosolták a problémákat.
Kerítés szúrta át a combját, a tűzoltóknak kellett levágniuk Feszítővágóval avatkoztak be a tűzoltók Balatonföldváron.