Kammerer Zoltán 41 évesen kiharcolta a vb-indulást

1000 méteren nyerték Gál Péterrel a szétlövést kajak párosban.

2019. június 20. 18:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Visszatért a letartóztatott pingvinpár, és megint kirabolta ugyanazt a szusizót
Erősödtek a részvények a magyar tőzsdén A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 291,57 pontos, 0,71 százalékos emelkedéssel, 41 282,46 ponton zárt csütörtökön.
Békésen tüntető időseket tartóztattak le Hawaiin, mert tiltakoztak a vulkánra épített távcső ellen Harminc méteres átmérőjű távcsövet akarnak felhúzni a Mauna Kea vulkánra, a helyiek szent földjére.
Drágulhat az egyik legfontosabb élelmiszer Nőhet a nyerstej és a feldolgozott tejtermékek ára a nyerstej csökkenő mennyisége, valamint az előállítási költségek, az infláció és a munkabérek emelkedése miatt .
Ismét éheztetett a magyar állam egy menedékkérőt a tranzitzónában A Helsinki Bizottság szerint a strasbourgi bíróságnak tizenötödik (!) alkalommal kellett közbelépnie.
Mindenki olyan gyereket kívánna magának, mint Reese Witherspoon lánya A színésznő nem is érti, hogy hogyan lehet ilyen szerencsés.

Kammerer Zoltán 41 évesen nyert válogatót kajak párosban A háromszoros olimpiai bajnok kajakos 16 évvel fiatalabb párjával nyert Szolnokon.

Top hírek:
Summer camp in NE Hungary hosts 350 diaspora Hungarians A group of 350 young people from 15 countries in four continents have arrived in Satoraljaujhely, in north-eastern Hungary, to spend vacation in a summer camp.
Egy lépéssel közelebb került a kancellársághoz Kramp-Karrenbauert Megtalálták Ursula von der Leyen utódját Berlinben.
Fapadoson utazott, gurulós poggyásszal vegyült Orbán Viktor fotó "Mi van, talán egyszerre vannak szervizben a magángépek?" értetlenkedett a Wizz Air hétfői MilánóBudapest-járatának egyik utasa, mikor Orbán Viktor tűnt fel a fapadosra várók sorában, majd puritán turistaként hazautazott. Még fotókat is készített a magyar kormányfőről, akit az elmúlt években többször is támadtak baráti üzletemberektől elfogadott repülőutak vagy a honvédség gépeinek használata miatt.
Újabb tűzszünetet kötöttek Ukrajnában Határozatlan időtartamú tűzszünetben állapodtak meg a kelet-ukrajnai konfliktusban érintett felek a válság rendezésére hivatott háromoldalú, Kijev, Moszkva és az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) képviselőiből álló összekötő csoport szerdai ülésén Minszkben.
A következő hetekben nagyobb eséllyel ugorhatnak üzekedő őzek az autók elé
Az autóipari gyár adóbevétele Felsőzsolcára megy, a bűze viszont Arnótra Tömény, maró szag árad a Miskolc mellett működő autóipari beszállító cég telephelyéről erről panaszkodnak a Sicta gyára mellett élő lakók. A cég vezetője állítja, ők minden előírásnak eleget tesznek. Indul a Mérgeink sorozat a hvg.hu oldalán. Első rész.