Valami megmozdult Pakson

Elkezdődtek a munkálatok az atomerőmű területén.

2019. június 20. 20:12

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Olcsó áram a jövőben? Paks II. lehet a záloga az olcsó áramáraknak, és alacsony széndioxid kibocsátásnak. A Magyar Nemzet készített interjút Süli Jánossal, a paksi atomerőmű két új blokkja tervezéséért, megépítéséért és...

Ungár Péter leülhet, elégtelen! Paks II megépítésének zöldpárti ellenzői még mindig ott tartanak, hogy az atomerőmű helyett a házakat kellene szigetelni, és szereljen mindenki a háztetőre napelemet.
Pakson minden a Roszatomé, de Szíjj Laci vagy Mészáros Lőrinc azért odaférhet Az oroszoknak még engedélyezhető terveik sincsenek cáfolt rá a paksi beruházásért felelős szakminiszter a kormányzati hurráoptimizmusra a parlamenti meghallgatáson. (Gazdaság)
Ezért szükségszerű Paks II megépítése A magyarországi áramellátás biztonsága és a klímavédelmi célok végrehajtása érdekében is szükséges Paks II megépítése, a 2009-es döntés változatlanul indokolt - mondta Süli János, a paksi atomerőmű ké...
Megéri Pakson dolgozni: csaknem 22 százalékkal nőttek tavaly a fizetések Egyelőre nem az oroszoktól vásárolja a legtöbb szolgáltatást az új atomerőművi blokkokat építő cég. Lapunk számításai szerint 2018-ban átlagosan 21,7 százalékkal emelkedett a járulékoktól megtisztítot...

Miért nem ismétlődhet meg Pakson a csernobili katasztrófa? A paksi erőműben jártunk, ahol részletesen bemutatták, miért nem kell nukleáris katasztrófától rettegnünk.
Elmondták, Pakson miért nem történhet meg a csernobili katasztrófa videó Vagy egy ahhoz hasonló. Az HBO népszerű sorozata, a Csernobil hatására sajtóbejárást szervezett az atomerőmű kedden, ott voltunk. Most pedig videóban mutatjuk be, mit láttunk, illetve hallottunk.
Paks II.: elkezdődött a munka Megindult az első felvonulási épületek kivitelezése.
Pakson már elkezdték felhúzni a kiszolgálóépületeket A telephelyen mától folyamatos lesz a munkavégzés.
Válogatottat igazolt a Paks Center poszton erősítésre volt szükségük.
Moszkvával tárgyalnak Vargáék, módosítani akarják Paks II. hitelszerződését A magyar fél állítólag azt akarja elérni, hogy csak akkortól kelljen elkezdeni törleszteni az orosz hitelt, ha az erőmű már áramot termel.