Nehogy bedőljön neki: átverés terjed a Google Naptárban

Újfajta módját találták ki a csalók annak, hogy érzékeny adatokat szerezzenek meg a felhasználóktól.

2019. június 20. 19:33

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez az apró, mégis harcias féreg az óceán egyik leghangosabb állata Egy tengeri szivacsok belsejében élő féregfajta termete ellenére rendkívül erős hangot képes kibocsátani. Főleg harc közben jár a szája.
Fordulat: a Huawei titokzatos új rendszere nem okostelefonokra készül Eddig úgy tűnt, hogy a HongMeng lesz az a felület, amelyre az Androidot lecseréli majd a Huawei, de most úgy fest, erre mégsem kerül sor.
Űrhajóvá változott a Washington-emlékmű, és kegyetlen jól néz ki fotók Méltón, és igazán rendhagyó módon emlékeznek a holdra szállás 50. évfordulójára az Egyesült Államokban.
100+ videojátékkal indul a Ubisoft Netflix-szerű szolgáltatása Még a júniusi E3-on jelentette be a Ubisoft, hogy olyan előfizetéses szolgáltatást indít, amelyen a legújabb játékok is mennek majd. Végre azt is tudni, mi minden lesz még a kínálatban.
NMHH: Indulhat a licit az 5G-s frekvenciákért A piaci szereplők észrevételeit is figyelembe véve a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) csütörtökön véglegesítette az 5G-s mobiltechnológia bevezetéséhez szükséges frekvenciák árverésének részleteit tartalmazó dokumentációt. A szolgáltatók augusztus 8-án nyújthatják be a jelentkezésüket a vonatkozó árverésre.
Ismeretlen gyík került elő egy Microraptor gyomrából Egy korábban nem ismert gyíkfajt azonosítottak kínai kutatók a kréta időszak hajnalán élő repülő dinoszaurusz megkövesedett példányának gyomrában.

Top hírek:
Gond lehet az Airbus A321neo gépekkel, ilyet vett most a Wizz Air is Bizonyos helyzetekben túlzott emelkedésbe kezdhet az Airbus A321neo. A problémát több lépésben oldhatják meg.
Egy rakás új emoji költözik a telefonjába mutatjuk, mik jönnek Keresve se találnának jobb alkalmat a vadonatúj hangulatjelek bemutatására a cégek, mint július 17-ét, az emojik világnapját. Itt vannak a legújabbak.
Hadseregnyi delfin tűnt fel Kaliforniánál, mintha menekülnének valami elől videó Döbbenetes jelenetek játszódtak le a kaliforniai partok közelében, ahol hirtelen rengeteg delfin bukkant fel.
Nem sikerült a teszt, robbanás rázta meg a SpaceX űrhajóját Most először emelkedett volna el a földről a Raptor hajtóművel felszerelt Starhopper, a teszt azonban nem úgy sikerült, ahogy a SpaceX-nél szerették volna.
Több alkalmazást is töröltek a Google Play áruházból, mert kémkedni lehetett velük Az Avast nemrég szúrta ki azokat az appokat, amelyekkel az áldozat szöveges üzeneteit, híváslistáját és tartózkodási helyét is meg lehetett nézni.
A mutációk 95%-ánál felülírható a genetikai hajlam az időskori elbutulásnál Az egészséges életmód csökkentheti az Alzheimer-kór és a demencia más formáinak kockázatát akkor is, ha a betegség kialakulásának rizikóját genetikai tényezők növelik.