Erős Antónia áttetsző ruhában jelent meg a díjátadón - Fotók

Az Egy Csepp Figyelem Alapítvány háziasszonya a cukormentes tortákat díjazta.

2017. október 12. 17:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Erős Antónia nem rejtegeti tovább az ikreit Közel húsz éve köszönti esténként a nézőket Erős Antónia, mégis alig tudni róla valamit. Hallgatott egészen idáig.

Friss hírek
16 tű volt a 11 hónapos testében -  az anya tagad Egy üzbég asszony azért vitte el a 11 hónapos kisfiát az orvoshoz, mert lázas volt, és vizelési problémákkal küzdött - írja a Mirror. Az orvosok tüdőgyulladásra gyanakodtak, meg is röntgenezték a kisfiút, és ekkor érte őket a sokk, ugyanis a gyerek testében tűk voltak. Szívben, gerincben, nyakban, vastagbélben és a húgyhólyagban, illetve a mellkasában is találtak.
Albán lányt erőszakolt meg a focista, mégis futballozhat Annak ellenére pénzt kereshet a futballal, hogy egy fiatal nő elleni milánói erőszak miatt tavaly ősszel kilenc év börtönre ítélték Robinhót.
2018 tíz legjobb szállodája: Nem csak csodásak, de megfizethetőek is Meglepő, de az első helyezett hotelnek van az egyik legalacsonyabb ára.
Elhagyatott, szovjet szellemváros az egykori Csehszlovákiában: ma is üresen áll Állítólag egykor atomtölteteket is tartottak itt.
Paula és Paulina - 99. rész Paula állapota továbbra is válságos, csak Paulina reménykedik abban, hogy felgyógyul. Paulina tudomást szerez Paula és Willy tervéről, de a gondok közepette meg is feledkezik róla. Paula arra kéri Carlos Danielt, hogy menjen be hozzá a kórházba. Paulinát figyelmezteti, hogy Willy mire készül. Carlos Daniel és Piedad mama meglátogatják Paulát, aki arra kéri az ikertestvérét, hogy legyen Carlos Daniel felesége.
Fürdőzés közben videózott, véletlenül felvett egy fulladást A híres ausztrál MacKenzie-vízesésnél fürdőzött a 24 éves Anneka Bading barátaival, ehhez bevitte a kis GoPróját is a vízbe. Azt viszont nem tudta, hogy mögötte a háttérben, a sziklákon állók éppen egy barátjukat keresik, aki nem sokkal korábban becsúszott a vízbe és nem emelkedett ki. A 28 éves tajvani férfi holttestét másnap találták csak meg, egy szikla alá szorulhatott be írta a Daily Mail.

Erős Antónia megmutatta, hogy néz ki a híradós pult alatt Sajnálja, hogy a nézők csak deréktól fölfelé látják.
Ezért bánhatjuk, hogy Erős Antónia nem állva vezeti a híradót - fotó Teljes alakos fotót mutatott magáról Facebook­-oldalán Erős Antónia. Rajongói nem győzték dicsérni, és kifejezni sajnálatukat, hogy nem állva vezeti az RTL Híradóját. Néha sajnálom, hogy a híradós ...

Top hírek:
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Menesztették a népszerű magyar műsorvezetőt - Váratlanul szűnt meg 2 műsora Kadarkai Endre mindkét műsora megszűnik a Story TV-n.
Féktelenül - vasárnap 21.35 Ajánló - Szereplők: Keanu Reeves, Sandra Bullock, Dennis Hopper, Jeff Daniels, Joe Morton
10 étel, ami pótolja a káliumot: csökkentik a vérnyomást és a fáradékonyságot Természetes forrásból pótolható a szükséges napi mennyiség.
18-szor fosztotta ki a templomi perselyeket a tápiószőlősi rablópáros Egészen szentségtelen bűncselekmények miatt kell felelnie egy 27 éves tápiószőlősi férfinak, aki 22 éves élettársával három templomban, legalább 18 alkalommal ürítette ki a perselyt. V. F. egyik alkalommal még a gyermekét is magával vitte. Akkor egy babakocsit hozott el Isten házának a kertjéből.
Vonzza a bulizó fiatalokat a balatoni szellemkastély Rémes állapotban van az egykor szebb napokat is látott balatoni kastély. A területet birtokba vette a növényzet, az épület annyira romos, hogy életveszélyes megközelíteni. Ez nem riasztja vissza a kísértethistóriák kedvelőit. Legenda ugyanis akad bőven, csak pénz nem a felújítására. Balatonederics határában áll a Fekete-kastély, de a 71-es útról az épületet a sűrű növényzet és fák teljesen eltakarják.