Indiai fárszik szerint a metróépítés megbolygatja a szellemvilágot

Szerintük a metróval veszélybe kerülnének a "közvetítő lények".

2017. október 12. 17:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Elfogadta a szíriai tűzszünetről szóló határozatot az ENSZ BT Egyhangúlag szavazták meg a 30 napos tűzszünetet.
Kína rászólt Amerikára az észak-koreai szankciók miatt Az USA szerint a kínaiak még mindig kereskednek Kim Dzsongunnal. Phenjan tagad.
Kína: Az Egyesült Államok túl nagy szankciókkal sújtja Észak-Koreát "Elhibázottnak" tartják az eddigi legnagyobb büntetőintézkedés-csomagot.
Politikai földrengés zajlik a szomszédunkban Szlovéniában egy két hónapja alapított párt áll az élen, nyáron lesznek a parlamenti választások.
Ezek a külföldi hatalmak fő célkitűzései a szíriai polgárháborúban A konfliktus egy helyettesítő háborúként értelmezhető Irán és Szaúd-Arábia között.
Róma, Aleppó és Moszul a keresztények üldözése ellen Vörös színbe borul a római Colosseum szombat este a világban üldözött és meggyilkolt keresztényekre emlékeztetve, amihez a szíriai Aleppo és az iraki Moszul templomai is csatlakoztak a Vatikánnal együtt.

Top hírek:
Ausztrál külügyminiszter: Az államoknak maguknak kell dönteniük bevándorlás Julie Bishop szerint a migráció megállítása érdekében együtt kell működni a tranzitországokkal.
Merkel és Macron is az uniós kifizetések szigorítása mellett érvelt Emmanuel Macron francia elnök kijelentette: nyilvánvaló, hogy az uniós strukturális alapoknak nem kell támogatnia azokat az országokat, amelyek nem tisztelik az uniós alapszerződésben foglaltakat.
Tíz év alatt 23-szor hívták hiába a rendőrséget a floridai gyilkos miatt Többen is azzal hívták a 911-et: a fiú fegyvermániás és iskolában akar lövöldözni.
Újabb fontos győzelmet arathat Orbán Viktor szövetségese Tirolban új tartományi parlamentről döntenek vasárnap, a jobboldal az esélyes.
Felminősítette Oroszországot az S&P Visszaemelte Oroszország államadós-besorolását a befektetésre ajánlott kategóriába pénteken a Standard & Poor’s pénzügyi szolgáltató csoport globális adósminősítésekért felelős részlege (S&P Global Ratings), a nemzetközi szankciókra és a csökkenő nyersanyagárakra adott prudens szakpolitikai válaszintézkedésekkel indokolva a lépést.
Folytatódik a pokol a szíriai Kelet-Gútában, közel félezer civil halott Rakétacsapások és légitámadások tucatjait hajtották végre a szíriai kormányerők péntek este óta Kelet-Gúta ellen, miközben az ENSZ Biztonsági Tanácsa a térségre kihirdetendő humanitárius tűzszünetről szóló határozat megszavazását többször is elnapolta.