Indiai fárszik szerint a metróépítés megbolygatja a szellemvilágot

Szerintük a metróval veszélybe kerülnének a "közvetítő lények".

2017. október 12. 17:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Mégis megkondulhat a 250 éves svájci templom harangja az éjszakai órákban Az indoklás szerint a negyedóránkénti harangszó megszüntetése nem javítaná jelentősen a felperes pár életminőségét.
Átment a román képviselőházon a mindenki által kritizált törvény az ügyészségről Az új szabályok megszüntetnék az ügyészek függetlenségét, és hierarchikus ellenőrzés alá helyeznék őket. A parlamenti házszabályt is módosították, miután az ellenzék obstruálni próbált.
Alulmaradt a brit kormány a parlament szerepéről tartott szavazáson A kormánnyal szemben szavazott a kormányzó Konzervatív Párt több képviselője is.
Az EP nem szavazta meg a kebabhoz használt foszfátok tiltását Egészségügyi szakemberek szerint a foszfátok a szív- és érrendszeri megbetegedések okozói.
Rendőrök húzták vissza az ugrani készülő nőt Öngyilkosságot sikerült megakadályozni a tatabányai Turul-szobornál.
Fejbelőtték a rendőrt igazoltatás közben A 79 éves sofőr minden ok nélkül ellenségesen kezdett viselkedni az indianai rendőrökkel.

Top hírek:
Az amerikai külügyminiszter tárgyalna Phenjannal, Trump nem Tillerson akár az időjárásról is tárgyalna, csak üljenek már le végre, Trump szerint ez időfecsérlés.
Egymásnak esnek a kvóta miatt az uniós intézmények Az év utolsó csúcsa előtt beszólt a menekültügyi biztos Tusknak amiért az, egy kiszivárgott levél szerint ejtené a kötelező kvótákat rendszerét.
A Fülöp-szigeteken az Iszlám Állam feltámadásától félnek A terroristák továbbra is fenyegetést jelentenek az elnök szerint.
Holttestekkel teli rozoga csónakok vetődnek partra Japánban Évek óta tart a jelenség, de novemberben kifejezetten sok esetről lehetett hallani. Észak-Koreából vághatnak neki az életveszélyes utaknak, és jellemzően nem azért, mert menekülni akarnak.
A szaúdi katonai koalíció megtámadott egy jemeni fogolytábort Legalább 39 ember meghalt.
Osztrák gázrobbanás: Helyreállították a tranzitvezetékeket A baleset okát viszont még keresik.