Duplán verték át a tanárokat

A pedagógusok átlagfizetése alig üti meg a tíz évvel korábbi szintet.

2017. október 12. 17:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Segítsen! - Eltűnt egy 43 éves férfi Nagy Gábor hajnalban felszállt egy vonatra, de nem érkezett meg oda, ahol várták.
Vannak határai a roaming-díjak megszűnésének A nyár elejétől megszűnt roaming-díjak következtében a fogyasztók külföldről bonyolított adatforgalma nőtt az elsődleges információk szerint közölte az InfoRádióval a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság főosztályvezetője. Karl Károly szerint, ha a felhasználók felszólítás után sem méltányosan használják előfizetésüket, úgyis legfeljebb néhány ezer forintos felárat kell megfizetniük.
Trump: Nem támogathatjuk örökké Puerto Ricót Trump újabb barátságtalan nyilatkozatot tett Puerto Ricóval kapcsolatban, ahol korábbi állítása szerint nem is okozott igazi katasztrófát a Maria hurrikán.
Új bankjegyeket vezettek be Oroszországban Új 200 és 2000 rubeles névértékű bankjegyeket hozott forgalomba csütörtökön az orosz központi bank.
Pénzesőt zúdít a mesterséges intelligenciát fejlesztőkre a Microsoft Csaknem egymilliárd forintnak megfelelő kockázati tőkét oszt szét a Microsoft Európa, Észak-Amerika és Izrael mesterséges intelligenciában utazó legjobb startupjai között. A megmérettetéssel az informatikai óriás célja az, hogy közelebb hozza a felhasználókhoz a mesterséges intelligenciát.
79 malacot ölt meg a munkás - szórakozásból Egy spanyol mezőgazdasági munkás 79 malacot ölt meg úgy, hogy hasast ugrott rájuk - írja a Daily Mail. Barátja mindezt meg is örökítette, így derült fény az állatkínzásra. A bíróság indokolatlannak és kegyetlennek minősítette a férfi tettét, ezért 15 hónapra bebörtönözték, továbbá eltiltották az állatokkal való foglalkozástól 3 és fél évre.

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Megdöbbentő hírek a jogosítványról - rengeteg pénzt kell félretenni Miért kerül 200 ezer forintba egy B kategóriás jogosítvány. Cikkünkből kiderül.
Három magyar csapat is főtáblás a kosárlabda Európa Kupában A Falco és a Körmend győzött, a Szolnoknak a vereség is elég volt.
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Budapesti tüntetést tiltatna be Ukrajna Hegedűs Lóránték tiltakoznának az oktatási törvény ellen az ukrán nagykövetségnél. Az ukrán külügyminiszter provokációt sejt.