Duplán verték át a tanárokat

A pedagógusok fizetésének reálértéke alig üti meg a tíz évvel korábbi szintet.

2017. október 12. 17:55

A cikk folytatása...Friss hírek
Vörös tarisznyarákok milliói kerülnek fel a Google Street View-ra
Kubica kiesett a pikszisből a Williamsnél Érik a csapat bejelentése a második pilótáról.
Összevissza küld számlákat az állami kukacég Van, hogy a fizetési felszólítást előbb küldik, mint magát a csekket.
Bódult állapotban gázoltak a miskolci cserbenhagyásos gázolók A 20 éves L. József kábítószert is birtokolt.
Jövőre kevesebb adót kell fizetni ingatlankiadás után Az airbnb-zők több lakásra is választhatnak átalányadót.
Este kiderülhet, földönkívüli űrhajó volt-e a Naprendszeren kívülről érkező aszteroida Nincs sok esély rá, de még búcsúzóul megfigyelik az Oumuamuát.

Top hírek:
Kunhalmi: Méltó jelölt Karácsony Gergely Programbemutató nagygyűlést tartott az MSZP a hét végén, ahol kiderült, egy másik ellenzéki párt listavezetője, a párbeszédes Karácsony Gergely lehet a szocialisták miniszterelnök-jelöltje. Kunhalmi Ágnes, a párt elnökségi tagja, budapesti elnöke szerint azért nem lett végül kongresszus, mert ahhoz előbb egy összefogási megállapodás kell, és főleg közös miniszterelnök-jelölt, olyan, aki méltón képviseli a baloldali emberek vágyait és méltó viszonyát a hazához.
Azonosították az óceán kéttonnás halszörnyét A rekorder nem az, aminek eddig gondolták.
Furcsa dolgot mondott az amerikai bestseller könyv írója egy budapesti általános iskolában A nálunk is roppant népszerű gyerekkönyv szerzője Jeff Kinney meglepő állítást fogalmazott meg.
Súlyos következményekkel járna az orosz olimpiai bojkott Oroszország mindig is jeleskedett a téli olimpiákon, ezért az ország esetleges bojkottja, amivel reagálhatna a Nemzetközi Olimpiai Bizottság lépésére, sokat ártana a 2018-as olimpia bevételeinek.
Fun fact: a németek jobban bíznak az oroszokban, mint az amerikaiakban Furák ezek a németek. Az ARD egy új felmérésre hivatkozva azt állítja, hogy a németek jobban bíznak Oroszországban, mint az Amerikai Egyesült Államokban.
Halálos karambol a 7-es főúton Érdnél A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette.