Egy sorozatepizód szinte előre megjósolta a Weinstein-botrányt

Először azt vágták az epizódot írók fejéhez, hogy a téma már nem lesz aktuális, mire adásba kerül. A valós események, főleg Weinstein zaklatási ügyeinek nyilvánosságra kerülése, már az alkotókat igazolják.

2017. október 12. 18:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tovább küzdenek a megsemmisülés ellen Weinsteinék, most az elnököt rúgták ki Úgy volt, hogy a cég elnöke marad a helyén, de most mégis eltávolították "a harmadik Weinstein fivérnek" is nevezett David Glassert.
A hollywoodi sztár, aki felégetné egész Hollywoodot Rose McGowan eleinte a filmjeiről volt híres, aztán arról, hogy őt is megerőszakolta Harvey Weinstein. Vallási fanatikusok foglyaként nőtt fel, és most mindent megtesz, hogy bebizonyítsa: Hollywood se...
Csődbe taszíthatják Harvey Weinstein cégét
Harvey Weinstein szerződésben biztosította magának a zaklatást - Döbbenetes részletek Nemcsak a producert, de az egész cégét pereli New York állam.
Vádat emelt Weinstein ellen a New York-i főügyész Weinstein cégének is felelnie kell, mivel a vád szerint nem tettek semmit a zaklatások kivizsgálása érdekében.
A Weinstein-ügyben néma maradt, most öngyilkos lett Meghalt Jill Messick, aki Weinstein producertársaként keveredett a zaklatási botrányba.

Egy szál töltényhevederben pózolt, aztán lenyírta a haját és háborút indított a szexuális erőszak ellen Valószínűleg Rose McGowannek volt a legnagyobb szerepe Harvey Weinstein bukásában. Egy szektában és Hollywoodban is megtapasztalta, mit jelent a nők elnyomása, és ettől olyan dühös lett, hogy Tarantin...
Uma Thurman alaposan kitálalt Weinsteinről és Tarantinóról Weinstein zaklatta, Tarantino pedig kishíján megölte a színésznőt.
Uma Thurman is kipakolt a zaklató Harvey Weinstenről A Ponyvaregény és a Kill Bill  sztárja, Uma Thurman megtörte a hallgatást, és a New York Timesnak elmondta, hogyan próbált rámászni a neves hollywoodi producer, Harvey Weinstein, akit több színésznő i...
Megtörte a csendet Harvey Weinstein: ezt mondta a erőszak vádjára Harvey Weinstein hazugnak nevezte Rose McGowant. A színésznő vallomásával ugyan jelentős mozgalmat indított, mostanra túl messzire ment. Könyvet írt a hollywoodi visszaélésekről, köztük Wein­stein ügy...
Weinstein arcátlan hazugságnak nevezte, hogy szexuális erőszakot követett volna el Rose McGowan ellen A sok tucat nő által megvádolt egykori producer megtörte a hallgatását, ügyvédje adott ki közleményt.
Meztelenül diktált asszisztensének Harvey Weinstein Listát kellett vezetnie a producer szeretőiről, majd kitakarítani a lakást szex után.