Egy sorozatepizód szinte előre megjósolta a Weinstein-botrányt

Először azt vágták az epizódot írók fejéhez, hogy a téma már nem lesz aktuális, mire adásba kerül. A valós események, főleg Weinstein zaklatási ügyeinek nyilvánosságra kerülése, már az alkotókat igazolják.

2017. október 12. 18:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Pamela Anderson is megszólalt a Weinstein-ügyben A színésznő szerint egyetlen nőnek sem kellett volna kettesben maradnia Harvey Weinsteinnel.
Újabb komoly vád Harvey Weinstein ellen Állítólag bezárt egy színésznőt egy fürdőszobába, és csak akkor engedte ki, ha kézzel kielégíti.
Volt Moszad-ügynökökkel is védte mocskos titkait - Mr. Weinstein rendkívül mérges lesz A producer egy éve dolgozott azon, hogy elfojtsa a zaklatásokról szóló híreszteléseket, egyetlen ügynökségnek dollár százezreket fizetett volna ezért. Mocskos eszközök, álnevek, titkos hangfelvételek,...
Uma Thurman szerint Weinstein még csak golyót sem érdemel A színésznő az Instagramon üzent a rajongóinak és a zaklatási botrány kapcsán a producernek.
A Weinstein mellett kiálló Oliver Stone-t is zaklatással vádolják Újabb rendezőt és producert vádoltak meg, Charlie Rose-t kirúgta a CBS.
Női vevő jelentkezett a Weinstein-cégre Az igazgatótanácsot is nőkkel töltené meg, az alkalmazottak maradhatnának. Kivéve a Weinstein-fivérek.

Egy Amerikában élő magyar rendező neve is előkerült a Weinstein-botrányban Magyar Dezsőt, aki 1980-ban hagyta el Magyarországot, egy volt tanítványa vádolja zaklatással.
Paddington maci sem úszta meg a zaklatási botrányt Egy medvével rövidebb lett Harvey Weinstein vállalata.
Sorban állnak a stúdiók Tarantinóért, aki DiCapriót akarja az aláírásáért A Weinstein-botrány miatt szakított a producer cégével Quentin Tarantino, így most szabad prédává vált az új terven dolgozó rendező.
Ebbe a szexfüggőket kezelő intézetébe vonult be Harvey Weinstein és Kevin Spacey A CBS mutatta be azt az arizonai szexuális rehabilitációs központot, amelyben a szexuális erőszakkal vádolt Kevin Spaceyt  és Harvey Weinsteint is kezelik. Az alapító-tulajdonos, Patrick Carnes arról ...
Magyar szál a hollywoodi zaklatási botrányban Louis C. K.-t azaz Louis Székelyt, a mexikói születésű, de részben magyar származású amerikai humoristát , valamint Steven Seagal színészt is zaklatási vád érte Amerikában, ahol a jelek szerint hetek...
Ben Afflecknek nem kellenek a Weinstein-filmekből befolyó pénzek, inkább eladományozza