Államelnök lett az aranylabdás futballista

A legfrissebb hírek szerint a profi futballistából lett politikus, George Manneh Weah nyerte a libériai elnökválasztást.

2017. október 12. 18:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Halálos áldozata is van egy kentuckyi iskolai lövöldözésnek Többen megsérültek, az iskolát lezárták.
Sztrájk lesz a magyar Bosch-nál De csak egy figyelmeztető sztrájk, csak Hatvanban.
Szomorú rekord Mexikóban
Ő segít Pataky Attilának normálisnak maradni Arra is kitért az énekes, hogy a múlt és a jövő helyett a jelenre koncentrál.
A Fidesz szóvivője szerint egyáltalán nem érdekes, hogy tavaly befogadtak 1300 menekültet Hiszen azzal sem állnak a nyilvánosság elé, hogy egy hónapban hány személyi igazolványt állítanak ki.
Megújult a Petőfi híd budai hídfője Könnyebb lesz biciklivel és gyalog is arra járni.

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.