Egy budapesti férfi több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak

Szabó László tartozásának csak a harmada adóhiány, a maradék bírság.

2017. október 12. 19:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ki sem lát a szemétből Magyarország: ettől az ábrától leesik az állad Ráadásul sehol sem vagyunk az EU-s hulladéktoplistán....
16 tű volt a 11 hónapos testében -  az anya tagad Egy üzbég asszony azért vitte el a 11 hónapos kisfiát az orvoshoz, mert lázas volt, és vizelési problémákkal küzdött - írja a Mirror. Az orvosok tüdőgyulladásra gyanakodtak, meg is röntgenezték a kisfiút, és ekkor érte őket a sokk, ugyanis a gyerek testében tűk voltak. Szívben, gerincben, nyakban, vastagbélben és a húgyhólyagban, illetve a mellkasában is találtak.
Baba-mama szobát adtak át a miskolci kórházban A kórháznak az a célja, hogy a szülők a beteg gyerekeik mellett lehessenek.
Szijjártó ukrán kollégájával és az amerikai államtitkárral egyeztet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán rendkívüli magyar-ukrán-amerikai háromoldalú találkozón vesz részt Párizsban, az egyeztetésen Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszterrel és Wess Mitchell amerikai külügyi államtitkárral tanácskozik.
HG Média évnyitó gazdasági konferencia Ki kell használni a jelenlegi stabil gazdasági helyzetet; a makrokörnyezet jó alapot nyújt a további fejlődésre.
Újabb jelentős területeken teszik fizetőssé a parkolást Óbudán Nincs menekvés az ellenszolgáltatás nélküli büntetőadó elől.

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
140-nél felúszott az Audi, ami ezután jött, az szinte földöntúli Döbbenetes jelenet az autópályán, de vajon ki vagy mi tett csodát?
Vádlott lett a migránsellenes kormánypárti szakértőből A vád szerint az Afganisztánban is élt asszony a röszkei ügy érintettje vallomását fordította félre.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Végzetes svédasztal: mérgezett vacsorát adtak a magyaroknak Thaiföldön Súlyos ételmérgezésbe halt bele egy magyar turista, miután svéd­asztalos vacsoráját elfogyasztotta a thaiföldi üdülőparadicsom, Pattaya egyik luxusszállójában. A holttestet egyelőre nem hozhatják haza. 
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.