Egy budapesti férfi több mint 1,2 milliárddal tartozik a NAV-nak

Szabó László tartozásának csak a harmada adóhiány, a maradék bírság.

2017. október 12. 19:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
"Érdekes dolgokhoz vezet a mostani pénzügyi perverzió" A negatív kamatok és a hitelállomány rekordmértékű megnövekedése miatt a visszarendeződésnek rengeteg vesztese lesz - mondta az Inforádió Aréna című műsorában a Hold Alapkezelő elnöke. Szabó László ar...
Szabó László, a Hold Alapkezelő elnöke: volt már részvény-vásárlási láz Magyarországon

Friss hírek
Szelet vetnek az országra kedden A nap ugyan kisüt majd, de ez senkit ne csábítson felelőtlen napozásra, mert max 15 fok várható.
Szuperhősugrással mentett a röplabdás lány Az amerikai középiskolás vetődése taníthatatlan.
Rekordáron árvereztek el egy, a Titanic fedélzetén írt levelet Rekordáron kelt el egy hétvégi angliai árverésen egy, az elsüllyedt Titanic fedélzetén az utolsók között keletkezett kézírásos levél.
Nemzeti forradalomnak tartja a miniszterelnök 1956-ot - a nap hírei Az ellenzéki pártok Orbán Viktorhoz hasonlóan a jövő évi választásokról beszéltek 56-os megemlékezésükön. A határokon túl is megemlékeztek a forradalom kitörésének 61. évfordulójáról.
A Győr megóvta az elveszített BL-meccset A rendkívül szoros mérkőzés hajrájában történt a vitatott jelenet.
Halál az ávóra! Az októberi forradalom egyik fő jelszava volt. A másik így hangzott: „Ruszkik haza”.

Szabó László sok pénzzel tartozik a NAV-nak és Győzike? Itt az adóhatóság szégyenlistája.
Ez Trump véleménye Orbán Viktorról Orbán Viktor rajta van Donald Trump vendéglistáján, de az amerikai elnök még türelmet kért a tervezett találkozó előtt mondta Szabó László, Magyarország washingtoni nagykövete a Figyelőnek.
Orbán Viktor Donald Trump vendéglistáján Szabó László, hazánk washingtoni nagykövete adott interjút a Figyelőnek a magyar-amerikai politikai és gazdasági kapcsolatok alakulásáról.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Elfogták a Borsod megyei gázolót Furgonnal ütött el egy gyalogost szombat reggel.
Napi horoszkóp - október 23 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.
A Real is hozta a kötelezőt, simán verte az Eibart Asensio volt a hős, Marcelo a padról beszállva szerzett gólt.