Több tízmillióból fejlesztik a közbiztonságot Siófokon

Biztonsági őrszemélyzettel, ellenőrző pontokkal és kamerarendszerrel is bővült Siófok belvárosa.

2017. október 12. 19:55

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Nincs magyarázata arra, miért akarta elütni a kocogó férfit A 63 éves férfi Siófokon húzta rá a kormányt a futóra, vádat emeltek ellene.
Siófokon már drágábban mérik a lakást, mint Budapesten A balatoni bulivárosban 1 millió forint az új építésű, lakóparki ingatlanok átlagos négyzetmétere. Aztán jön Csopak, és csak a harmadik legdrágább Budapest.
Mi lesz az agrártámogatásokkal 2020 után? Összességében nincs oka kételkedni a kormánynak abban, hogy az Európai Bizottság meg akarja védeni a Közös Agrárpolitikát, Magyarország pedig ebben partner lesz - hangzott el a 2017-es Agrárszektor Ko...
Siófokon indítaná a Jobbik Magyar Györgyöt? Több ellenzéki párt is megkereste az ismert ügyvédet, Magyar Györgyöt, hogy induljon a színeikben jövő ta­vasszal a választáson ismerte el az ATV-nek. Tegnap felröppent a hír a sajtóban, hogy végül a...

Közterületre akarnak magánkikötőt építeni a Balatonon 99 férőhelyes magánjachtkikötőt terveznek építeni a siófok-szabadifürdői szabadstrand helyére, ami ráadásul Natura 2000-terület.
Az egyik utolsó érintetlen partszakaszra építenének magánjachtkikötőt Siófokon Siófokon közmeghallgatást tartottak, miután tilakozás kezdődött a szabadstrand előtti tómederben tervezett kikötő ellen. A helyiek nem értik, hogyan lehet szó nélkül elvenni a Balatont az emberektől.
1,4 milliárdos bevételt értek el nyáron a Mészáros Lőrincék által üzemeltetett kempingek A siófok-sóstói Ifjúság kemping új tulajdonosa a 24.hu-nak még azt mondta, kemping marad a területen, a Magyar Idők szerint viszont nem szálláshelyként terveznek újranyitni.
Mészáros Lőrinc elbukott egy kempinget Jövőre már nem a Balatontourist üzemelteti a siófok-sóstói Ifjúság kempinget.
NB II: már most behozhatatlannak tűnik az MTK és a Kisvárda előnye A Szpari rangadót nyert, a Siófok belelendült, Szentes Lázárral tovább menetel a Győr.